ΓΔ: 2280.09 -1.11% Τζίρος: 305.68 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Αστυνομικό όχημα Ελλάδας
Πίσω όψη περιπολικού της Ελληνικής Αστυνομίας σε δρόμο της Αθήνας κατά τη διάρκεια επιχείρησης.

Άγιος Παντελεήμονας: 58χρονος τραυματίστηκε σοβαρά σε συμπλοκή

Σοβαρός τραυματισμός 58χρονου Αλβανού σε καφετέρια στον Άγιο Παντελεήμονα μετά από άγριο ξυλοδαρμό από 46χρονο ομοεθνή του, έπειτα από λογομαχία. Το περιστατικό έγινε το βράδυ της Τετάρτης και ο δράστης συνελήφθη.

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης σε καφετέρια στον Άγιο Παντελεήμονα, όπου ένας 58χρονος άνδρας από την Αλβανία τραυματίστηκε σοβαρά μετά από συμπλοκή.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, το περιστατικό συνέβη στις 22:20 σε κατάστημα επί της οδού Μιχαήλ Βόδα 219. Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ένας 46χρονος αλβανικής καταγωγής επιτέθηκε και ξυλοκόπησε άγρια τον 58χρονο, έπειτα από λογομαχία μεταξύ των δύο ανδρών.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο «Ελπίς», όπου νοσηλεύεται. Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο εντόπισαν και συνέλαβαν τον 46χρονο δράστη.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνες σωματικές βλάβες.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κτίριο ΓΑΔΑ Αστυνομία
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βρέθηκε νεκρός κρατούμενος στο Αστυνομικό Μέγαρο Αθηνών

Ένας αλλοδαπός κρατούμενος βρέθηκε νεκρός στις 29 Απριλίου στα κρατητήρια του Αστυνομικού Μεγάρου Αθηνών, μετά από σπασμωδικό επεισόδιο και ενώ εξετάστηκε από ΕΚΑΒ και ψυχίατρο. Ερευνώνται οι συνθήκες του θανάτου του.
Σφύρα δικαστηρίου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δικαστική Αστυνομία: Η φύλαξη κτηρίων δεν είναι βασική αποστολή μας

Η Πανελλήνια Ένωση Δικαστικής Αστυνομίας (ΠΕΔΑ), τονίζει πως η Δικαστική Αστυνομία δεν έχει κύριο ρόλο τη φύλαξη κτηρίων, ειδικά όταν αυτά δεν ανήκουν σε Εισαγγελική Αρχή. Παράλληλα, επισημαίνει την ελλιπή στελέχωση σε σχέση με τις αυξημένες απαιτήσεις πανελλαδικά.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη Αλβανού διωκόμενου για ληστεία που ζούσε παράνομα στη Θεσσαλονίκη

Στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης συνελήφθη 61χρονος αλβανικής καταγωγής, που αναζητούνταν με ερυθρά αγγελία της Interpol για ληστεία στην Κορυτσά το 2017. Διαπιστώθηκε ότι διέμενε παράνομα στην Ελλάδα.
Περιπολικό της αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φθορές σε καταστήματα στην Πατησίων από ομάδα αγνώστων τα ξημερώματα

Τα ξημερώματα, ομάδα περίπου 15 κουκουλοφόρων προκάλεσε ζημιές σε τράπεζες και κατάστημα κινητής στην Πατησίων. Η αστυνομία προσήγαγε τέσσερα άτομα, τα οποία όμως στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθερα.