ΓΔ: 2594.56 -0.34% Τζίρος: 40.18 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 11:37:52
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας

Θεσσαλονίκη: 61χρονος συνελήφθη για τον θάνατο 69χρονου σε καυγά

Στο χωριό Μέδουσα Ξάνθης, διαπληκτισμός μεταξύ 61χρονου και 69χρονου οδήγησε στον θάνατο του δεύτερου από χτύπημα με φτυάρι. Ο δράστης συνελήφθη και η αστυνομία ερευνά το περιστατικό.

Τραγική κατάληξη είχε έντονος διαπληκτισμός ανάμεσα σε έναν 61χρονο και έναν 69χρονο στο χωριό Μέδουσα, στον δήμο Μύκης της Ξάνθης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 61χρονος επισκέφθηκε το σπίτι του 69χρονου, όπου ξέσπασε καυγάς. Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, ο 61χρονος φέρεται να τον χτύπησε με φτυάρι, προκαλώντας τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Ο δράστης συνελήφθη από την Αστυνομία, η οποία έχει ξεκινήσει προανάκριση για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του περιστατικού.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κατάσχεση ναρκωτικών Τελωνείο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΑΔΕ: Κύκλωμα ναρκωτικών προσέγγιζε ανηλίκους με κρυπτογραφημένες εφαρμογές

Το ΔΕΟΣ της ΑΑΔΕ στη Θεσσαλονίκη εξάρθρωσε κύκλωμα ναρκωτικών που δρούσε μέσω κρυπτογραφημένων εφαρμογών, προσεγγίζοντας και ανηλίκους. Συνελήφθησαν τρία μέλη, ενώ κατασχέθηκαν 3,5 κιλά κάνναβης και 120 γραμμάρια κοκαΐνης.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη 22χρονης στο αεροδρόμιο Μακεδονία για εισαγωγή κάνναβης

22χρονη αλλοδαπή συνελήφθη στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης, μεταφέροντας 18,65 κιλά ακατέργαστης κάνναβης SKUNK από Βαρκελώνη ως μέλος διεθνικής σπείρας. Κατασχέθηκαν τα ναρκωτικά, 150 ευρώ και κινητό τηλέφωνο.
Αίθουσα ηλεκτρονικών υπολογιστών
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συλλήψεις στη Θεσσαλονίκη για κύκλωμα παράνομου τζόγου και διώξεις

Δεκαοκτώ άτομα κατηγορούνται για συμμετοχή σε εγκληματική ομάδα παράνομου ηλεκτρονικού τζόγου στη Θεσσαλονίκη και Καβάλα, με βαρύτατες κατηγορίες περί απάτης, νομιμοποίησης εσόδων και σύστασης οργάνωσης. Αναμένεται απολογία τους.
περιπολικό άμεσης δράσης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: 6 συλλήψεις και 141 παραβάσεις στην πλατεία Αριστοτέλους

Σαρωτικούς ελέγχους στην πλατεία Αριστοτέλους έκανε η ΕΛ.ΑΣ. το τελευταίο 40ήμερο, με 1.221 ελέγχους σε άτομα, 121 σε οχήματα, 45 προσαγωγές, 141 παραβάσεις και 6 συλλήψεις για διάφορα αδικήματα.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συλλήψεις στον Εύοσμο για αγοραπωλησία ηρωίνης στη Θεσσαλονίκη

Στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης συνελήφθησαν μία 33χρονη και ένας 49χρονος για διακίνηση ναρκωτικών. Κατασχέθηκαν 0,35 γραμ. ηρωίνης, 6.530 ευρώ και μικροποσότητα κάνναβης που βρέθηκαν στο σπίτι της γυναίκας.