ΓΔ: 2613.23 -0.02% Τζίρος: 212.13 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
Φώτο: SOOC

Θανατηφόρο τροχαίο με πεζό στη λεωφόρο Ποσειδώνος το βράδυ της Τετάρτης

Θανατηφόρο τροχαίο συνέβη το βράδυ της Τετάρτης 25 Φεβρουαρίου στη λεωφόρο Ποσειδώνος, όταν ένας 19χρονος οδηγός παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα έναν 69χρονο πεζό στο ύψος του Ελληνικού.

Ένα τροχαίο δυστύχημα με τραγική κατάληξη σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης 25 Φεβρουαρίου στη λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ρεύμα προς Γλυφάδα, στο ύψος του Ελληνικού.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, γύρω στις 23:00, στη συμβολή της λεωφόρου Ποσειδώνος με την οδό Ζήτα, ένα ΙΧ που οδηγούσε 19χρονος παρέσυρε έναν 69χρονο πεζό.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος στο Λαϊκό Νοσοκομείο, όπου λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Η Τροχαία διεξάγει έρευνα για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων του 19χρονου οδηγού.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Τα γκάζια ανήκουν στις πίστες, όχι στους δρόμους

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ότι η οδική ασφάλεια είναι εθνική προτεραιότητα, επισημαίνοντας πως η μείωση των τροχαίων αποτελεί κοινωνική κατάκτηση και προέτρεψε τους πολίτες να απολαμβάνουν το Ράλλυ Ακρόπολις υπεύθυνα και με ασφάλεια.
Διαλυμένο αυτοκίνητο τροχαίου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηράκλειο: Απεγκλωβισμός οδηγού μετά από εκτροπή αυτοκινήτου

Άνδρας εγκλωβίστηκε σε τροχαίο το πρωί της Πέμπτης (13/8/2026) στο 4ο χλμ Ηρακλείου-Μοιρών. Απεγκλωβίστηκε από πυροσβέστες και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο με τις αισθήσεις του.
Περιπολικό της αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκτακτα μέτρα Τροχαίας και απαγόρευση φορτηγών για τον Δεκαπενταύγουστο

Εντατική τροχονομική αστυνόμευση και αυξημένα μέτρα ασφαλείας θα λάβει η ΕΛΑΣ για τον Δεκαπενταύγουστο, με στόχο την προστασία και την ομαλή μετακίνηση των πολιτών σε όλο το οδικό δίκτυο της χώρας.
ασθενοφόρο Citroën Ελλάδας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απόπειρα αυτοκτονίας στον Άγιο Αντώνιο – Κλειστοί τρεις σταθμοί Μετρό

Λόγω απόπειρας αυτοκτονίας στον σταθμό Αγ. Αντώνιος, η Γραμμή 2 του Μετρό λειτουργεί προσωρινά μόνο στο τμήμα Σεπόλια-Ελληνικό. Οι σταθμοί Ανθούπολη, Περιστέρι και Αγ. Αντώνιος παραμένουν εκτός λειτουργίας.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: 60 παραβάσεις για μη χρήση κράνους σε ελέγχους

Κατά τους πρόσφατους ελέγχους στην Κεντρική Μακεδονία εντοπίστηκαν 60 παραβάσεις για μη χρήση κράνους σε δίκυκλα και ηλεκτρικά οχήματα. Τα πρόστιμα ξεκινούν από 30 έως 350 ευρώ με αφαίρεση διπλώματος για 30 ημέρες.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: 17 συλλήψεις σε ελέγχους, 2 για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ

Συνολικά 17 συλλήψεις πραγματοποίησε η αστυνομία στη Θεσσαλονίκη, σε ελέγχους για μέθη, ναρκωτικά, παραβάσεις αδειών και κλοπές. Κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης και βρέθηκαν όπλα ρέπλικα, ενώ συνελήφθησαν και δύο αλλοδαποί για ναρκωτικά.