ΓΔ: 2370.04 0.96% Τζίρος: 347.26 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:26:37
Αστυνομικά οχήματα ΕΛΑΣ
Ελληνική Αστυνομία σε επιχείρηση με αστυνομικά οχήματα και άνδρες επί τόπου στο δρόμο.

Συνελήφθη 29χρονος στη Ρόδο για διακίνηση κοκαΐνης

Ένας 29χρονος συνελήφθη στη Ρόδο για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, με 103 γραμμάρια κοκαΐνης, 210 ευρώ, δύο ζυγαριές και κάμερα ασφαλείας στην κατοχή του. Οδηγείται σήμερα ενώπιον της Εισαγγελέως Ρόδου.

Ενώπιον της Εισαγγελέως Ρόδου οδηγείται σήμερα ένας 29χρονος, ο οποίος συνελήφθη στις 18 Φεβρουαρίου 2026 από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ρόδου, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 29χρονος φέρεται να κατείχε και να διαμοίραζε ποσότητες κοκαΐνης σε τρίτα πρόσωπα, χρησιμοποιώντας το αυτοκίνητό του για τη μεταφορά των ναρκωτικών.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν στην κατοχή του 103 γραμμάρια κοκαΐνης, 210 ευρώ, δύο ζυγαριές ακριβείας και κάμερα ασφαλείας.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνει ακόμη δύο άτομα, τα οποία φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση.

Η εξιχνίαση της υπόθεσης αποτελεί μέρος των στοχευμένων επιχειρησιακών δράσεων των αστυνομικών υπηρεσιών του Νοτίου Αιγαίου για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αστυνομικό όχημα Ελλάδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη 25χρονου στον Άγιο Παντελεήμονα για διακίνηση ναρκωτικών και οπλισμό

Συνελήφθη 25χρονος αλλοδαπός στον Άγιο Παντελεήμονα με μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών σε σπίτι και αποθήκη, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών από την αστυνομία. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών.
Σκληρός δίσκος και μετρητά
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κύκλωμα «εγκληματικού τουρισμού» χτυπά βίλες στην Αττική

Η Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος εξιχνίασε δράση κυκλώματος που έκανε διαρρήξεις σε πολυτελείς κατοικίες σε Αττική και εξωτερικό. Έχουν ταυτοποιηθεί τρεις αλλοδαποί κι μία Ελληνίδα με ρόλους στην οργάνωση.
Περιπολικό ελληνικής αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απάτη στις Σέρρες με επενδυτικό πρόσχημα και ζημιά άνω των 200.000 ευρώ

Γυναίκα 31 ετών κατηγορείται στις Σέρρες ότι απέσπασε με απάτη χρήματα, χρυσές λίρες και κοσμήματα αξίας άνω των 200.000 ευρώ από 61χρονη, με συνεργούς που παρίσταναν λογιστή και υπεύθυνη επενδύσεων. Συνεχίζεται η αστυνομική έρευνα.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη φυλακή ο 30χρονος για τη δολοφονία του πατέρα του στο Τριάδι

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 30χρονος για τη δολοφονία του πατέρα του στο Τριάδι Θεσσαλονίκης, έχοντας ομολογήσει την πράξη. Βρέθηκαν όπλα και ναρκωτικά, ενώ το θύμα έφερε πολλαπλά τραύματα στο πρόσωπο.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΠΕΚΕΠΕ: Ζημία άνω των 4,5 εκατ. ευρώ από κύκλωμα επιδοτήσεων

Ζημιά άνω των 4,5 εκατ. ευρώ υπέστησαν ΕΕ και Ελληνικό Δημόσιο από εγκληματική οργάνωση που εξαπατούσε τον ΟΠΕΚΕΠΕ με ψευδείς δηλώσεις αγροτικών επιδοτήσεων στη Βόρεια Ελλάδα. Συνελήφθησαν 17 άτομα, ενώ συνολικά κατηγορούνται 334.
Αστυνομία Παρίσι επίθεση
ΔΙΕΘΝΗ

Γαλλία: Ύποπτοι δύο έφηβοι για τη δολοφονία 11χρονου για εξοπλισμό ψαρέματος

Δύο έφηβοι στη Ρεν Γαλλίας κατηγορούνται για τη δολοφονία 11χρονου, υποστηρίζοντας πως ήθελαν εκδίκηση για αλιευτικό εξοπλισμό. Η κράτησή τους παρατάθηκε και αύριο θα οδηγηθούν στο δικαστήριο με κατηγορία ανθρωποκτονίας.