ΓΔ: 2506.79 0.24% Τζίρος: 286.75 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας

Σύλληψη 42χρονου φυγόποινου στην Πυλαία Θεσσαλονίκης

Συνελήφθη 42χρονος στην Πυλαία Θεσσαλονίκης επειδή εκκρεμούσαν εις βάρος του καταδικαστική απόφαση για πυροβολισμούς και ένταλμα για διακίνηση ναρκωτικών. Οδηγείται στις αρμόδιες αρχές για εκτέλεση των ποινών.

Σε σύλληψη ενός 42χρονου προχώρησαν αστυνομικοί στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, χθες το μεσημέρι, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν διωκτικά έγγραφα.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., ο άνδρας είχε καταδικαστεί από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης σε συνολική ποινή φυλάκισης πέντε ετών για περιστατικό με πυροβολισμούς που σημειώθηκε πριν από οκτώ χρόνια σε μπαρ στην περιοχή Ανάληψη.

Παράλληλα, εκκρεμούσε σε βάρος του βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Σερρών, το οποίο διατάσσει τη σύλληψή του για υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών.

Ο 42χρονος οδηγήθηκε στην αρμόδια δικαστική Αρχή για την εκτέλεση της ποινής και του εντάλματος σύλληψης.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αστυνομικό όχημα Ελλάδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη 29χρονου στον Εύοσμο για εκκρεμή καταδίκη στη Θεσσαλονίκη

Στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης συνελήφθη 29χρονος από αστυνομικούς της ομάδας «Ζ», καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για απόπειρα ληστείας και οπλοφορία, με ποινή φυλάκισης 5,5 ετών.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: 52χρονη συνελήφθη για ρευματοκλοπή σε κατάστημα

Στη σύλληψη 52χρονης για φερόμενη ρευματοκλοπή σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος προχώρησε η αστυνομία στην ανατολική Θεσσαλονίκη, μετά από έλεγχο του ΔΕΔΔΗΕ. Η υπόθεση οδηγείται στη δικαιοσύνη.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη ανήλικου μετά από επεισόδιο με κλεμμένη μηχανή

Ανήλικος συνελήφθη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης να οδηγεί κλεμμένη μοτοσικλέτα, προσπαθώντας να αποφύγει αστυνομικούς. Αφού συγκρούστηκε με όχημα, τράπηκε σε φυγή πεζός, αλλά συνελήφθη. Είχε διαφύγει από ίδρυμα ανηλίκων.
Χειροπέδες σε χέρια άνδρα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη πατέρα και γιου στη Χαλκιδική για διακίνηση ναρκωτικών

Στη Χαλκιδική, συνελήφθησαν πατέρας και γιος για διακίνηση ναρκωτικών. Κατασχέθηκαν κοκαΐνη, κάνναβη, ζυγαριά, 3.795 ευρώ και μηχανή που χρησιμοποιούσαν για μεταφορά ουσιών, έπειτα από αστυνομική επιχείρηση.
Σφύρα δικαστηρίου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Κατηγορίες σε τρία άτομα για σεξουαλικά εγκλήματα

Η ΕΛ.ΑΣ. εξιχνίασε υποθέσεις βιασμού, προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και πορνογραφίας ανηλίκων στην Καλαμαριά. Κατηγορούνται δύο Έλληνες, 20 και 42 ετών, και ένας 41χρονος αλλοδαπός, με αφορμή περιστατικά σε βάρος ανήλικου.