ΓΔ: 2613.23 -0.02% Τζίρος: 212.13 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Αστυνομικό όχημα Ελλάδα

Σε απολογία ο αρχιφύλακας φυλακών Δομοκού μετά την προσαγωγή του

Στον εισαγγελέα Λαμίας οδηγήθηκε ο αρχιφύλακας Δομοκού με ισχυρά αστυνομικά μέτρα. Συνελήφθη χθες στην Καρδίτσα μετά από ένταλμα και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Παρασκευή.

Ο αρχιφύλακας των φυλακών Δομοκού οδηγήθηκε πριν από λίγα λεπτά ενώπιον του εισαγγελέα πλημμελειοδικών Λαμίας, υπό ισχυρά αστυνομικά μέτρα. Πλήθος αστυνομικών είχε αναπτυχθεί γύρω από το δικαστικό μέγαρο, καθώς ο αρχιφύλακας έλαβε προθεσμία να απολογηθεί την Παρασκευή.

Η σύλληψή του πραγματοποιήθηκε χθες στην Καρδίτσα, μετά από ένταλμα της ανακρίτριας Λαμίας. Η ανακρίτρια, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν πείσθηκε από τις καταθέσεις που είχαν δοθεί και διέταξε τη σύλληψη και την προσαγωγή του.

Ο αρχιφύλακας κρατήθηκε στην αστυνομική διεύθυνση και μεταφέρθηκε σήμερα στα δικαστήρια της Λαμίας, όπου αναμένεται να δώσει την απολογία του εντός των επόμενων ημερών.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κελί φυλακής
ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: Τρεις θανατοποινίτες εκτελέστηκαν μέσα σε 24 ώρες

Δύο θανατοποινίτες εκτελέστηκαν σε Τενεσί και Οκλαχόμα, ενώ επίκειται και τρίτη εκτέλεση, για πρώτη φορά έπειτα από 16 χρόνια στις ΗΠΑ. Οι εκτελέσεις έγιναν με θανατηφόρο ένεση σύμφωνα με το Κέντρο Πληροφοριών για τη Θανατική Ποινή.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χανιά: Σύλληψη 32χρονου αλλοδαπού για διαρρήξεις

Συνελήφθη 32χρονος αλλοδαπός στον Δήμο Κισσάμου, Χανίων, για πέντε κλοπές από επιχειρήσεις με τη μέθοδο απασχόλησης. Στην κατοχή του βρέθηκαν κλοπιμαία που επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες. Προανάκριση διενεργεί η αστυνομία.
Marfin επέτειος
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμπρησμός Marfin: Προθεσμία για απολογία έλαβε η 46χρονη

Η 46χρονη κατηγορούμενη για την υπόθεση της Marfin οδηγήθηκε στον ανακριτή με αυστηρά μέτρα ασφαλείας, έλαβε προθεσμία για απολογία στις 11 Αυγούστου, ενώ αλληλέγγυοι φώναξαν συνθήματα υπέρ της έξω από τα δικαστήρια.
Αστυνομική κορδέλα εγκλήματος
ΔΙΕΘΝΗ

Έρευνα για διασυνδέσεις άνω των 100 αστυνομικών με καρτέλ ναρκωτικών

Στην Κόστα Ρίκα, έρευνα διεξάγεται εις βάρος άνω των 100 αστυνομικών που φέρονται να συνδέονται με το οργανωμένο έγκλημα, μετά από σχετική έκθεση. Η πρόεδρος Φερνάντες διαβεβαίωσε ότι η διαφθορά δεν θα γίνει ανεκτή στην αστυνομία.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη φυγόποινου στη Θεσσαλονίκη για καταδίκη σε θανατηφόρο τροχαίο

Συνελήφθη 51χρονος φυγόποινος στη Θεσσαλονίκη, καταδικασμένος σε κάθειρξη 6 ετών και 1 μηνός για θανατηφόρο τροχαίο υπό την επήρεια ναρκωτικών και χωρίς δίπλωμα, μετά από απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προφυλακιστέος Τούρκος πλοιοκτήτης για υπόθεση κοκαΐνης στη Μυτιλήνη

Ο Εισαγγελέας Εφετών Βορείου Αιγαίου διέταξε την προφυλάκιση Τούρκου πλοιοκτήτη που συνελήφθη στη Μυτιλήνη για διακίνηση άνω των δύο τόνων κοκαΐνης. Ο κατηγορούμενος θα μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού.