ΓΔ: 2168.92 3.15% Τζίρος: 245.81 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 16:45:47
Τροχαίο με μηχανή
Η φωτογραφία δείχνει μοτοσυκλέτα μετά από σοβαρό τροχαίο ατύχημα στη μέση του δρόμου.

Πέθανε 18χρονος που τραυματίστηκε σε τροχαίο στην Πάρο

Ένας 18χρονος οδηγός δικύκλου, που είχε τραυματιστεί σοβαρά στην Πάρο, κατέληξε στο νοσοκομείο Σύρου μετά από αεροδιακομιδή. Μαζί του τραυματίστηκε και ένας 31χρονος. Τα αίτια του τροχαίου ερευνώνται από την αστυνομία.

Ένας 18χρονος οδηγός δικύκλου έχασε τη ζωή του στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου, όπου είχε μεταφερθεί εσπευσμένα με αεροδιακομιδή, μετά από σοβαρό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην Πάρο, στην κοινοτική οδό Αμπελάς - Νάουσας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας, στο δίκυκλο επέβαινε και ένας 31χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά όταν το όχημα ανετράπη στο οδόστρωμα. Ο τραυματίας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος διερευνώνται από το Αστυνομικό Τμήμα Πάρου, το οποίο έχει αναλάβει την προανάκριση για το περιστατικό.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κωστής Χατζηδάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χατζηδάκης: Για πρώτη φορά χωρίς ανασφάλιστα οχήματα η Ελλάδα

Η Ελλάδα κατάφερε για πρώτη φορά να μην έχει ανασφάλιστα οχήματα, ανακοίνωσε ο Κωστής Χατζηδάκης, τονίζοντας τη σημασία για την οδική ασφάλεια και την ισότητα απέναντι στον νόμο. Έχουν ήδη επιβληθεί πρόστιμα για παραβάτες.
Κωστής Χατζηδάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χατζηδάκης: Μηδενικά ανασφάλιστα οχήματα, εξετάζονται φοροκίνητρα

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης δήλωσε ότι η Ελλάδα φτάνει για πρώτη φορά στο σημείο να μην έχει ανασφάλιστα οχήματα, ενώ το 2025 η παραγωγή ασφαλίστρων ξεπέρασε τα 6 δισ. ευρώ.
Μεταχειρισμένα αυτοκίνητα σειρά
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θανατηφόρα καραμπόλα με έναν νεκρό και δύο τραυματίες στη λεωφόρο Ποσειδώνος

Νεκρός 25χρονος Ρουμάνος σε καραμπόλα πέντε οχημάτων στη λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ύψος του Αλίμου, όταν ΙΧ που οδηγούσε 23χρονος Τσέχος έπεσε πάνω σε ακινητοποιημένα οχήματα λόγω φαναριού, λίγο πριν τα μεσάνυχτα.
Έλεγχος αλκοτέστ αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΛΑΣ: Πάνω από 16.000 τροχονομικές παραβάσεις σε 3 μέρες σε όλη τη χώρα

Σε εντατικούς ελέγχους της Τροχαίας το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας βεβαιώθηκαν πάνω από 16.000 παραβάσεις σε όλη την Ελλάδα, με έμφαση στην υπερβολική ταχύτητα και την οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.
Τροχαίο με μηχανή
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τροχαίο στην Καβάλα: 46χρονος μοτοσικλετιστής έχασε τη ζωή του

Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα 46χρονο μοτοσικλετιστή σημειώθηκε χθες στην εθνική οδό Αμφίπολης-Καβάλας, όταν η μηχανή του συγκρούστηκε με Ι.Χ. που οδηγούσε 29χρονος. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Καβάλας.
Μεταχειρισμένα αυτοκίνητα σειρά
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγωδία στον Ασπρόπυργο: Σύγκρουση φορτηγού με ΙΧ, νεκρός 41χρονος

Θανατηφόρο τροχαίο έγινε το βράδυ της Κυριακής στον Ασπρόπυργο: Φορτηγό συγκρούστηκε με ΙΧ, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 41χρονος άνδρας, ενώ μια 31χρονη γυναίκα απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική.