ΓΔ: 2464.33 0.19% Τζίρος: 118.31 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 13:52:39
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας

Τρεις ανήλικοι ταυτοποιήθηκαν για επίθεση σε 16χρονο μαθητή στη Θεσσαλονίκη

Τρεις ανήλικοι ταυτοποιήθηκαν για επίθεση σε 16χρονο έξω από σχολείο στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Το περιστατικό, σημειώθηκε στις 10/2, και κατεγράφη από κάμερα ασφαλείας.

Η ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσε την ταυτοποίηση τριών ανηλίκων για επίθεση σε βάρος 16χρονου, έξω από σχολικό συγκρότημα στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της προηγούμενης Τρίτης (10/2) στη λεωφόρο Κ. Καραμανλή και καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας της περιοχής.

Τη διερεύνηση του επεισοδίου διέταξε εισαγγελέας, ενώ από την έρευνα των αστυνομικών του Α.Τ. Τούμπας - Τριανδρίας προέκυψε η εμπλοκή τριών ανηλίκων ηλικίας 15, 16 και 17 ετών.

Στο οπτικοακουστικό υλικό που έχει δημοσιοποιηθεί, διακρίνεται ομάδα δραστών να εγκλωβίζει το 16χρονο θύμα και να του επιτίθεται με σπρωξίματα, γροθιές και λακτίσματα, μπροστά σε σταθμευμένο όχημα.

Ο παθών κατάφερε τελικά να διαφύγει, τρέχοντας προς τα γύρω στενά της περιοχής.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σφύρα δικαστηρίου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Κατηγορίες σε τρία άτομα για σεξουαλικά εγκλήματα

Η ΕΛ.ΑΣ. εξιχνίασε υποθέσεις βιασμού, προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και πορνογραφίας ανηλίκων στην Καλαμαριά. Κατηγορούνται δύο Έλληνες, 20 και 42 ετών, και ένας 41χρονος αλλοδαπός, με αφορμή περιστατικά σε βάρος ανήλικου.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επεισόδιο μεταξύ αλλοδαπών στο κέντρο Θεσσαλονίκης με έναν τραυματία

Συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό 33χρονου Σύρου. Ο φερόμενος δράστης, 28 ετών, συνελήφθη και κατηγορείται για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη μελών σπείρας για ναρκωτικά και κατάσχεση ουσιών

Συνελήφθησαν τρεις άνδρες (22, 23, 29 ετών) και μία γυναίκα (24 ετών) ως μέλη συμμορίας διακίνησης ναρκωτικών, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία και για μία 26χρονη, η οποία προμηθευόταν ουσίες για χρήση και πώληση.
Ελληνικό περιπολικό όχημα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 50χρονου για πυρκαγιά σε κάδο στην Καλαμαριά

Συνελήφθη 50χρονος στην Καλαμαριά, κατηγορούμενος ότι έβαλε φωτιά σε κάδο ανακύκλωσης του δήμου, προκαλώντας την πλήρη καταστροφή του. Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι χρησιμοποίησε αναπτήρα για να ξεκινήσει τη φωτιά.