ΓΔ: 2464.5 0.19% Τζίρος: 117.65 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 13:49:39
Αστυνομικό όχημα Ελλάδα

Σύλληψη σωφρονιστικού υπαλλήλου στη Θεσσαλονίκη για διακίνηση ναρκωτικών

Συνελήφθη 33χρονος σωφρονιστικός υπάλληλος στη Βόρεια Ελλάδα για διακεκριμένη διακίνηση ναρκωτικών, μετά από έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. που εντόπισε ύποπτες συνομιλίες του με κρατούμενους. Ασκήθηκε εις βάρος του κακουργηματική δίωξη.

Ένας σωφρονιστικός υπάλληλος συνελήφθη με την κατηγορία της εμπλοκής σε υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών, σύμφωνα με πληροφορίες από τις αστυνομικές αρχές.

Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε έπειτα από έρευνα της Υποδιεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας της ΕΛ.ΑΣ., η οποία επικεντρώθηκε σε ύποπτες συνομιλίες που φέρεται να είχε ο υπάλληλος με κρατούμενους.

Σε βάρος του 33χρονου, ο οποίος υπηρετεί σε κατάστημα κράτησης της Βόρειας Ελλάδας, ασκήθηκε κακουργηματική δίωξη για διακεκριμένη περίπτωση διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της ίδιας έρευνας συνελήφθη και ένας ιδιώτης, ο οποίος παραπέμφθηκε μαζί με τον 33χρονο να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σφύρα δικαστηρίου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Κατηγορίες σε τρία άτομα για σεξουαλικά εγκλήματα

Η ΕΛ.ΑΣ. εξιχνίασε υποθέσεις βιασμού, προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και πορνογραφίας ανηλίκων στην Καλαμαριά. Κατηγορούνται δύο Έλληνες, 20 και 42 ετών, και ένας 41χρονος αλλοδαπός, με αφορμή περιστατικά σε βάρος ανήλικου.
Περιπολικό ΕΛΑΣ κοντά
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τέσσερις συλλήψεις για διακίνηση υλικού παιδικής κακοποίησης

Σε αστυνομική επιχείρηση συνελήφθησαν τέσσερα άτομα, δύο εκ των οποίων ανήλικοι, για διακίνηση υλικού σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων online. Επιπλέον, σχηματίστηκαν δικογραφίες σε βάρος τριών ατόμων.
περιπολικό άμεσης δράσης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατηγορία για ανθρωποκτονία σε 38χρονο για τον θάνατο 67χρονου στον Εύοσμο

Σε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και κατοχή ναρκωτικών οδηγήθηκε ο 38χρονος για τον θάνατο 67χρονου στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Ο κατηγορούμενος υποστηρίζει πως προσπάθησε να βοηθήσει το θύμα. Παραμένει υπό κράτηση.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη φυλακή ο 30χρονος για τη δολοφονία του πατέρα του στο Τριάδι

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 30χρονος για τη δολοφονία του πατέρα του στο Τριάδι Θεσσαλονίκης, έχοντας ομολογήσει την πράξη. Βρέθηκαν όπλα και ναρκωτικά, ενώ το θύμα έφερε πολλαπλά τραύματα στο πρόσωπο.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΠΕΚΕΠΕ: Ζημία άνω των 4,5 εκατ. ευρώ από κύκλωμα επιδοτήσεων

Ζημιά άνω των 4,5 εκατ. ευρώ υπέστησαν ΕΕ και Ελληνικό Δημόσιο από εγκληματική οργάνωση που εξαπατούσε τον ΟΠΕΚΕΠΕ με ψευδείς δηλώσεις αγροτικών επιδοτήσεων στη Βόρεια Ελλάδα. Συνελήφθησαν 17 άτομα, ενώ συνολικά κατηγορούνται 334.