ΓΔ: 2619.08 -0.15% Τζίρος: 424.86 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04
ασθενοφόρο Citroën Ελλάδας

Θανατηφόρο τροχαίο στην Ελευσίνα κατά το παρκάρισμα αυτοκινήτου

Τραγικό δυστύχημα στην Ελευσίνα: 44χρονη παρέσυρε κατά λάθος και σκότωσε τη 71χρονη μητέρα της προσπαθώντας να σταθμεύσει το αυτοκίνητό της. Η γυναίκα συνελήφθη για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Μια τραγωδία στην Ελευσίνα συγκλονίζει την τοπική κοινωνία, καθώς μια 44χρονη γυναίκα τραυμάτισε θανάσιμα τη 71χρονη μητέρα της κατά τη διάρκεια χειρισμού του οχήματός της.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ, το δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 13:30 στην οδό Αλκιβιάδου. Η 44χρονη επιχειρούσε να σταθμεύσει το αυτοκίνητό της, ενώ η μητέρα της είχε βγει από το όχημα και της έδινε οδηγίες.

Κατά τη διαδικασία, η πόρτα του συνοδηγού παρέμεινε ανοιχτή και, κάνοντας όπισθεν, η οδηγός εγκλώβισε τη μητέρα της ανάμεσα στην πόρτα και ένα δέντρο, προκαλώντας τον θανάσιμο τραυματισμό της.

Η 71χρονη μεταφέρθηκε άμεσα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Θριάσιο Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Η κόρη της συνελήφθη για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Διαλυμένο αυτοκίνητο τροχαίου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γλυφάδα: Αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα, σώοι οι δύο επιβάτες

Όχημα έπεσε στη θάλασσα στη Β' Παραλία Γλυφάδας, με δύο επιβαίνοντες που βγήκαν χωρίς βοήθεια και είναι καλά στην υγεία τους, σύμφωνα με το Λιμενικό. Άγνωστες παραμένουν οι συνθήκες του συμβάντος.
Βιομηχανική φωτιά διυλιστηρίου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ασπρόπυργος: Διαρροή προπανίου από βυτιοφόρο – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Συναγερμός σήμανε στον Ασπρόπυργο λόγω διαρροής προπανίου από βυτιοφόρο σε πάρκινγκ φορτηγών. Επί τόπου 27 πυροσβέστες με 10 οχήματα και ειδική ομάδα της ΕΜΑΚ, ενώ λαμβάνονται μέτρα ψύξης και έχουν κινητοποιηθεί οι αρχές.
λιμάνι Θεσσαλονίκης αεροφωτογραφία
ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Θεσσαλονίκη: Διακοπή κυκλοφορίας στην περιφερειακή από 29 έως 31/10, 23:30-5:30

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στην Ανατολική Εσωτερική Περιφερειακή Οδό από 29 έως 31 Οκτωβρίου, 23:30-5:30, στο ρεύμα προς Δυτικά, μεταξύ των κόμβων Κ6 (Μετεώρων) και Κ5 (Ευκαρπίας), λόγω αποκλεισμού κυκλοφορίας.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη οδηγός μεθυσμένος στην Περιφερειακή Οδό

Συνελήφθη 55χρονος στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, καθώς εντοπίστηκε να οδηγεί φορτηγό υπό την επήρεια αλκοόλ, με μετρήσεις πάνω από τα επιτρεπτά όρια, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ξανά για οδήγηση μεθυσμένος και χωρίς δίπλωμα

Στην Περαία συνελήφθη 60χρονος καθώς οδηγούσε ΙΧ υπό την επήρεια αλκοόλ, χωρίς δίπλωμα και πινακίδες, έπειτα από έλεγχο της αστυνομίας. Το δίπλωμά του είχε αφαιρεθεί ξανά το 2026 για τον ίδιο λόγο.