ΓΔ: 2188.68 -0.55% Τζίρος: 284.84 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Αστυνομικό όχημα Ελλάδας
Πίσω όψη περιπολικού της Ελληνικής Αστυνομίας σε δρόμο της Αθήνας κατά τη διάρκεια επιχείρησης.

Ληστεία στην Κατερίνη: Κοσμήματα χιλιάδων ευρώ η λεία

Στην Κατερίνη, 54χρονος πωλητής κοσμημάτων έπεσε θύμα ληστείας, όταν δύο άγνωστοι του άρπαξαν το αυτοκίνητο με κοσμήματα αξίας 300.000 ευρώ. Το όχημά του βρέθηκε καμένο, ενώ ο ίδιος τραυματίστηκε. Έρευνες διεξάγονται από την αστυνομία.

Αντιμέτωπος με ληστεία βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην Κατερίνη ένας 54χρονος πωλητής κοσμημάτων, σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές. Ο άνδρας είχε σταθμεύσει το όχημά του σε πρατήριο καυσίμων στην παλιά εθνική οδό Κατερίνης-Θεσσαλονίκης για να ελέγξει την πίεση των ελαστικών, καθώς διαπίστωσε πως ένα από αυτά είχε χάσει αέρα.

Εκείνη τη στιγμή, ένα αυτοκίνητο με δύο επιβαίνοντες πλησίασε το σημείο. Ένας από τους δράστες κινήθηκε προς το όχημα του 54χρονου, μπήκε στη θέση του οδηγού και ξεκίνησε την προσπάθεια διαφυγής.

Ο παθών επιχείρησε να αποτρέψει τη ληστεία κρατώντας το αυτοκίνητο από το παράθυρο του οδηγού, όμως μετά από περίπου 200 μέτρα αναγκάστηκε να το αφήσει, όταν τραυματίστηκε σοβαρά από σύγκρουση με άλλο όχημα. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κατερίνης με κατάγματα.

Τα δύο οχήματα διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Λίγο αργότερα, το αυτοκίνητο του θύματος εντοπίστηκε καμένο σε παράπλευρο σημείο της ΠΑΘΕ, στο 450ο χιλιόμετρο με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, έξω από την Κατερίνη. Στο όχημα, σύμφωνα με τον παθόντα, υπήρχαν κοσμήματα αξίας περίπου 300.000 ευρώ.

Την προανάκριση για την υπόθεση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κατερίνης, με τις έρευνες να συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συναγερμός για 20χρονο στη Θεσσαλονίκη: Πέταγε αντικείμενα σε πεζοδρόμιο

Με εντολή εισαγγελέα, ο 20χρονος που πετούσε αντικείμενα από το μπαλκόνι στη Θεσσαλονίκη οδηγήθηκε στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο μετά από επιχείρηση της αστυνομίας στην οδό Κασσάνδρου.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συλλήψεις στη Θεσσαλονίκη μετά από αστυνομική επιχείρηση για ναρκωτικά

Αστυνομική επιχείρηση στη Θεσσαλονίκη οδήγησε στη σύλληψη δύο ανδρών για ναρκωτικά και μιας 44χρονης με καταδικαστική απόφαση. Κατασχέθηκαν μικροποσότητες κάνναβης σε έρευνες που έγιναν σε σπίτια.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη 77χρονου Γερμανού στη Θεσσαλονίκη για παραβίαση περιορισμού

Στη Νέα Μηχανιώνα συνελήφθη 77χρονος Γερμανός γιατί παραβίασε τον κατ' οίκον περιορισμό που του είχε επιβληθεί, εντοπιζόμενος εκτός σπιτιού του από την αστυνομία, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.