ΓΔ: 2271.72 0.25% Τζίρος: 274.60 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
Αστυνομικό όχημα Ελλάδα
Πλευρά περιπολικού της Ελληνικής Αστυνομίας σταθμευμένου στην πόλη.

Θεσσαλονίκη: Κατάσχεση 29 κιλών κάνναβης και 490 γραμ. κοκαΐνης σε αποθήκη

Οι αρχές εντόπισαν σε αποθήκη κατοικίας στη Θεσσαλονίκη πάνω από 29 κιλά κάνναβης και 490 γραμμάρια κοκαΐνης. Συνελήφθη άνδρας για διακίνηση και αποθήκευση.

Περισσότερα από 29 κιλά κάνναβης και πάνω από 490 γραμμάρια κοκαΐνης εντόπισαν οι αρχές σε αποθήκη κατοικίας σε περιοχή της Θεσσαλονίκης. Κατά την επιχείρηση, συνελήφθη ένας άνδρας για διακίνηση και αποθήκευση ναρκωτικών ουσιών.

Η επιτυχία της επιχείρησης αποδίδεται στις συντονισμένες ενέργειες της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών. Ο συλληφθείς αντιμετωπίζει δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα και αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τηλεκπαίδευση σε υπολογιστή
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη πέντε ατόμων για τηλεφωνικές απάτες με «λογιστή» σε Κιλκίς και Πέλλα

Πέντε συλλήψεις έγιναν σε Κιλκίς και Πέλλα για τηλεφωνικές απάτες με τη μέθοδο του «λογιστή». Οι δράστες αποπειράθηκαν να εξαπατήσουν ηλικιωμένους αποσπώντας χρήματα και κοσμήματα, ενώ τα κλοπιμαία επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες.
Αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: 20χρονος συνελήφθη για απόπειρα ληστείας σε ξάδελφό του

Στη Θεσσαλονίκη, 20χρονος συνελήφθη για απόπειρα ληστείας σε βάρος του 35χρονου ξαδέλφου του, με τη βοήθεια πέντε ατόμων. Το θύμα τραυματίστηκε και νοσηλεύτηκε, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των συνεργών.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη αλλοδαπού στη Θεσσαλονίκη για διακίνηση ναρκωτικών και κατασχέσεις

Συνελήφθη αλλοδαπός στη Θεσσαλονίκη για διακίνηση ναρκωτικών. Στην κατοχή και το σπίτι του βρέθηκαν κάνναβη, κοκαΐνη, κινητό και μικρό χρηματικό ποσό. Η σύλληψη έγινε μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση.
Σκληρός δίσκος και μετρητά
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Εξι άτομα ταυτοποιήθηκαν για ληστείες άνω των 117.000€

Εξιχνιάστηκαν τέσσερις ληστείες και μία διακεκριμένη κλοπή στη Θεσσαλονίκη, με λεία άνω των 117.000 ευρώ σε μετρητά, κοσμήματα και λίρες. Ταυτοποιήθηκαν έξι άτομα, ενώ οι υποθέσεις έγιναν από Μάιο 2023 έως Φεβρουάριο 2024.
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 39 οι προσαγωγές για επίθεση σε φοιτητές στην Πολυτεχνική Σχολή ΑΠΘ

Σε 39 ανήλθαν οι προσαγωγές για την επίθεση σε μέλη φοιτητικής παράταξης στο ΑΠΘ, ενώ έξι νεαροί τραυματίστηκαν. Το ΚΚΕ κατηγορεί για κρατική καταστολή και παρουσία αστυνομικών, καταγγέλλοντας προβοκάτσιες πριν τις φοιτητικές εκλογές.