ΓΔ: 2158.04 1.76% Τζίρος: 224.03 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Αστυνομικό όχημα Ελλάδας
Πίσω όψη περιπολικού της Ελληνικής Αστυνομίας σε δρόμο της Αθήνας κατά τη διάρκεια επιχείρησης.

Συνελήφθη διαρρήκτης που έπεσε από ταράτσα σπιτιού όπου μπήκε

Επίδοξος διαρρήκτης στους Αγίους Αναργύρους τραυματίστηκε σοβαρά πέφτοντας από ταράτσα στην προσπάθειά του να διαφύγει μετά από διάρρηξη και συνελήφθη. Νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Αττικό Νοσοκομείο.

Ένας επίδοξος διαρρήκτης τραυματίστηκε σοβαρά στην προσπάθειά του να διαφύγει από κατοικία στους Αγίους Αναργύρους, με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο νοσοκομείο και να συλληφθεί.

Σύμφωνα με την αστυνομία, πρόκειται για έναν 40χρονο αλλοδαπό πακιστανικής υπηκοότητας, ο οποίος εισέβαλε το βράδυ της Τρίτης, στις 23:35, σε οικία στην οδό Μάχης Κρήτης.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού αντιλήφθηκε την παρουσία του διαρρήκτη, με τον τελευταίο να προσπαθεί να διαφύγει ανεβαίνοντας στην ταράτσα.

Κατά την απόπειρα διαφυγής, ο 40χρονος έπεσε από μεγάλο ύψος στο πεζοδρόμιο, με αποτέλεσμα να υποστεί κατάγματα στο δεξί χέρι και πόδι.

Άμεσα επενέβησαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι προχώρησαν στη σύλληψή του. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Αττικό Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Περιπολικό ελληνικής αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κρήτη: Τρεις συλλήψεις για ζωοκτονία μετά τη θανάτωση 40 αρνιών στη Βιάννο

Τρεις άνδρες συνελήφθησαν στην Κρήτη για ζωοκτονία, καθώς φέρονται να παραβίασαν περίφραξη ποιμνιοστασίου σε αγροτική περιοχή του Δήμου Βιάννου και να θανάτωσαν 40 αρνιά, προκαλώντας ζημιά στον ιδιοκτήτη.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αχαρνές: Σύλληψη τριών 15χρονων για ληστεία σε βάρος 59χρονης γυναίκας

Συνελήφθησαν τρεις 15χρονοι στις Αχαρνές για ληστεία σε βάρος 59χρονης, την οποία έριξαν στο δρόμο για να της πάρουν την τσάντα. Οι ανήλικοι εντοπίστηκαν από την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ., ενώ αναζητείται ακόμα ένα άτομο.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Συλλήψεις ανηλίκων με χαλκό και 60χρονου με όπλα στη Θέρμη

Στα Διαβατά συνελήφθησαν τρεις νεαροί 16–18 ετών με καλώδια χαλκού χωρίς νόμιμη προέλευση, ενώ στη Θέρμη εντοπίστηκε 60χρονος με σουγιάδες, πολυεργαλείο, αεροβόλο και 185 μεταλλικά σφαιρίδια. Δικογραφίες και παραπομπή στη Δικαιοσύνη.