ΓΔ: 2569.75 -0.08% Τζίρος: 396.30 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Τρακτέρ σε κινητοποίηση
Φώτο: SOOC

Παραγωγοί απέκλεισαν συμβολικά τα γραφεία ΟΠΕΚΕΠΕ στο Μαυροδένδρι Κοζάνης

Παραγωγοί της Δυτικής Μακεδονίας προχώρησαν σε συμβολικό αποκλεισμό των γραφείων ΟΠΕΚΕΠΕ, ενώ ετοιμάζονται για συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη και συμμετοχή στη συνεδρίαση της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων στη Νίκαια.

Σε συμβολικό αποκλεισμό των γραφείων του ΟΠΕΚΕΠΕ στο Μαυροδένδρι Κοζάνης προχώρησαν σήμερα παραγωγοί της Δυτικής Μακεδονίας, διαμαρτυρόμενοι για ζητήματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Οι διαμαρτυρόμενοι έφτασαν στο σημείο με τρακτέρ και αγροτικά οχήματα, ενώ στη συγκέντρωση συμμετείχαν και εκπρόσωποι άλλων εργατικών σωματείων, ενισχύοντας το μήνυμα της κινητοποίησης.

Σύμφωνα με τους παραγωγούς, αύριο προγραμματίζεται μετάβαση στη Θεσσαλονίκη με λεωφορεία και αγροτικά οχήματα, προκειμένου να συμμετάσχουν σε συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στο λιμάνι της πόλης.

Παράλληλα, αντιπροσωπεία από όλα τα μπλόκα της περιοχής θα λάβει μέρος στη συνεδρίαση της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων, η οποία θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου, στη Νίκαια Λάρισας.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αλεξάνδρα Σδούκου πορτραίτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σδούκου: Ο Ανδρουλάκης ας κάνει μαθήματα Δημοκρατίας αλλού

Η Αλεξάνδρα Σδούκου επέκρινε τις δηλώσεις Ανδρουλάκη περί «εκτροπής» τη μέρα της αποκατάστασης της Δημοκρατίας, χαρακτηρίζοντάς τις ντροπιαστικές και ανάρμοστες. Τόνισε το βάρος των λέξεων, καλώντας για περισσότερη υπευθυνότητα.
Άδειο δικαστήριο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις 16/2/2027 δικάζεται ο Γ. Ξυλούρης για το «δικαίωμα σιωπής» στη Βουλή

Στις 16 Φεβρουαρίου 2027 ορίστηκε η δίκη του Γιώργου Ξυλούρη για ψευδή κατάθεση, λόγω άρνησης να καταθέσει στην Εξεταστική της Βουλής για τον ΟΠΕΚΕΠΕ. Έχει ασκηθεί ήδη δίωξη και για απείθεια με δίκη τον Οκτώβριο.
Κτίριο Ελληνική Βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γ.Α. Παπανδρέου: Υπέρ συνταγματικών αλλαγών για ισχυρότερη δημοκρατία

Ο Γιώργος Παπανδρέου τόνισε πως το Σύνταγμα δεν ευθύνεται για τον διασυρμό της χώρας, κατηγορώντας την κυβέρνηση για αυθαιρεσία και αδιαφάνεια. Τάχθηκε υπέρ συνταγματικών αλλαγών που ενισχύουν τη δημοκρατία και το κράτος δικαίου.
Αλεξάνδρα Σδούκου πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σδούκου: Το ΠΑΣΟΚ μοίρασε 7 δισ. υποσχέσεις χωρίς υπευθυνότητα

Η Αλεξάνδρα Σδούκου, εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, μιλώντας στο OPEN TV, τόνισε την ανάγκη πολιτικής υπευθυνότητας, καλώντας το ΠΑΣΟΚ να αναλάβει τις ευθύνες του μετά τις διαψευσθείσες καταγγελίες για τον ΟΠΕΚΕΠΕ.
Δικαστική σφύρα Ευρωπαϊκής Ένωσης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το φθινόπωρο θα εκδικαστούν οι υποθέσεις τεσσάρων βουλευτών ΟΠΕΚΕΠΕ

Το φθινόπωρο θα εκδικαστούν οι δίκες τεσσάρων βουλευτών για πλημμελήματα που σχετίζονται με τον ΟΠΕΚΕΠΕ. Η πρώτη δίκη, της Κατερίνας Παπακώστα, ξεκινά στις 2 Οκτωβρίου. Οι άλλες τρεις θα γίνουν στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο.
Κώστας Τσουκαλάς στο γραφείο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κ. Τσουκαλάς: Μετεξεταστέος ο πρωθυπουργός στα οικονομικά, άριστος στις αλχημείες

Ο Κώστας Τσουκαλάς επικρίνει τον πρωθυπουργό για τις προτεραιότητές του, συγκρίνοντας την απόρριψη προτάσεων στήριξης νέων με σπατάλες για πανεπιστημιακά μέτρα, και μιλά για σκάνδαλο στον ΟΠΕΚΕΠΕ με ευθύνη της κυβέρνησης.