ΓΔ: 2207.73 0.16% Τζίρος: 609.87 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Σφύρα δικαστηρίου
Φώτο: Shutterstock

Στα δικαστήρια οι δύο συλληφθέντες για τη διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα

Στα δικαστήρια οδηγήθηκαν ο ανιψιός του ιδιοκτήτη κάμπινγκ και επιχειρηματίας από Αθήνα, κατηγορούμενοι ως ηθικοί αυτουργοί της διπλής δολοφονίας στη Φοινικούντα. Εκκρεμεί σύλληψη τρίτου συνεργού.

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων οδηγήθηκαν οι δύο συλληφθέντες για τη διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα, που είχε ως θύματα τον ιδιοκτήτη κάμπινγκ και τον επιστάτη της επιχείρησης.

Σε βάρος των δύο εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από την Εισαγγελία και την ανακρίτρια Καλαμάτας. Οι κατηγορούμενοι είναι ο ανιψιός του ιδιοκτήτη του κάμπινγκ και ένας επιχειρηματίας με καταστήματα στην Αθήνα.

Σύμφωνα με το ένταλμα, οι δύο θεωρούνται ηθικοί αυτουργοί του εγκλήματος. Συνελήφθησαν χθες στην περιοχή της Βάρης Αττικής.

Αναζητείται ακόμη ένα τρίτο πρόσωπο, σε βάρος του οποίου έχει εκδοθεί ένταλμα για συνέργεια στη διπλή δολοφονία.

Μετά την εκτέλεση των ενταλμάτων από τον αρμόδιο εισαγγελέα, οι δύο κατηγορούμενοι θα μεταφερθούν στην Καλαμάτα, προκειμένου να παρουσιαστούν ενώπιον της ανακρίτριας.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αστυνομικό όχημα Ελλάδας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δύο συλλήψεις για ναρκωτικά και όπλα, 876 γρ. κάνναβης και υποπολυβόλο

Στο Ρέθυμνο συνελήφθησαν δύο 26χρονοι, ημεδαπός και αλλοδαπός, για ναρκωτικά και όπλα. Κατασχέθηκαν 900 γραμμάρια κάνναβης, υποπολυβόλο, ζυγαριά ακριβείας και 350 ευρώ. Οι συλλήψεις έγιναν κατόπιν αστυνομικής επιχείρησης.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Στον εισαγγελέα τρεις για συμμετοχή σε θανατηφόρο ξυλοδαρμό 31χρονου

Στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών οδηγούνται τρεις άνδρες, 39, 36 και 29 ετών, που παραδόθηκαν για τον φερόμενο εμπλοκή τους στον θάνατο 31χρονου μετά από ξυλοδαρμό σε νυχτερινό κέντρο της Πάτρας τα ξημερώματα της Κυριακής.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αχαρνές: Σύλληψη τριών 15χρονων για ληστεία σε βάρος 59χρονης γυναίκας

Συνελήφθησαν τρεις 15χρονοι στις Αχαρνές για ληστεία σε βάρος 59χρονης, την οποία έριξαν στο δρόμο για να της πάρουν την τσάντα. Οι ανήλικοι εντοπίστηκαν από την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ., ενώ αναζητείται ακόμα ένα άτομο.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη 60χρονου για τον φόνο της μητέρας του το 2022 στο Κολωνάκι

Συνελήφθη 60χρονος στο Κολωνάκι με ένταλμα για τη δολοφονία της μητέρας του το 2022. Κατηγορείται ότι της έδωσε θανατηφόρα ηρεμιστικά και έβαλε φωτιά για να καλύψει τα ίχνη του. Η 87χρονη είχε βρεθεί απανθρακωμένη.