ΓΔ: 2151.64 -1.46% Τζίρος: 98.50 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 13:22:42
Σφύρα δικαστηρίου
Η σφύρα και η ζυγαριά συμβολίζουν τη δικαιοσύνη στο Άρειο Πάγο.

Στα δικαστήρια οι δύο συλληφθέντες για τη διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα

Στα δικαστήρια οδηγήθηκαν ο ανιψιός του ιδιοκτήτη κάμπινγκ και επιχειρηματίας από Αθήνα, κατηγορούμενοι ως ηθικοί αυτουργοί της διπλής δολοφονίας στη Φοινικούντα. Εκκρεμεί σύλληψη τρίτου συνεργού.

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων οδηγήθηκαν οι δύο συλληφθέντες για τη διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα, που είχε ως θύματα τον ιδιοκτήτη κάμπινγκ και τον επιστάτη της επιχείρησης.

Σε βάρος των δύο εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από την Εισαγγελία και την ανακρίτρια Καλαμάτας. Οι κατηγορούμενοι είναι ο ανιψιός του ιδιοκτήτη του κάμπινγκ και ένας επιχειρηματίας με καταστήματα στην Αθήνα.

Σύμφωνα με το ένταλμα, οι δύο θεωρούνται ηθικοί αυτουργοί του εγκλήματος. Συνελήφθησαν χθες στην περιοχή της Βάρης Αττικής.

Αναζητείται ακόμη ένα τρίτο πρόσωπο, σε βάρος του οποίου έχει εκδοθεί ένταλμα για συνέργεια στη διπλή δολοφονία.

Μετά την εκτέλεση των ενταλμάτων από τον αρμόδιο εισαγγελέα, οι δύο κατηγορούμενοι θα μεταφερθούν στην Καλαμάτα, προκειμένου να παρουσιαστούν ενώπιον της ανακρίτριας.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

περιπολικό άμεσης δράσης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παραδόθηκε στο ΑΤ Πεύκης η Ελένη Ζαρούλια για τη φυλάκισή της

Η πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ελένη Ζαρούλια, παραδόθηκε στο ΑΤ Πεύκης μετά την καταδίκη της σε 5 χρόνια κάθειρξη για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση και αναμένεται να μεταφερθεί στις φυλακές.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη 29χρονου στη Θεσσαλονίκη για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης

Συνελήφθη 29χρονος στη Θεσσαλονίκη, καταζητούμενος από τις κυπριακές αρχές για βιασμό και γενετήσιες πράξεις σε ανήλικη κάτω των 12 ετών. Είχε εκδοθεί ευρωπαϊκό ένταλμα. Εκκρεμούν διαδικασίες έκδοσής του στην Κύπρο.
Σφύρα δικαστηρίου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρόδος: Κάθειρξη σε δύο για συμμετοχή σε κύκλωμα μεταναστών

Σε ποινές κάθειρξης έως 24 έτη και πρόστιμα 27.000€ καταδικάστηκαν από το Εφετείο Κακουργημάτων Δωδεκανήσου ένας πρώην λιμενικός και ένας αλλοδαπός για διακίνηση μεταναστών, ενώ ένας τρίτος κατηγορούμενος αθωώθηκε.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Κακουργηματική δίωξη σε 35χρονο για ασέλγεια σε 5χρονη

Σε βάρος του 35χρονου που συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη μετά από καταγγελία για ασέλγεια σε 5χρονη ανιψιά του, ασκήθηκε κακουργηματική δίωξη. Παραπέμφθηκε για βιασμό ανηλίκου, ενώ εξετάζεται η αντιληπτική του ικανότητα.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Προφυλακίστηκε 82χρονος γιατρός για πορνογραφία ανηλίκων στο ίντερνετ

Προφυλακιστέος ο 82χρονος συνταξιούχος γιατρός μετά την απολογία του στον ανακριτή Πάτρας για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου, καθώς φέρεται να μετέφερε σχετικό υλικό σύμφωνα με στοιχεία από τον NCMEC και την ΕΛΑΣ.