ΓΔ: 2188.68 -0.55% Τζίρος: 284.84 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
ασθενοφόρο Citroën Ελλάδας
Φώτο: SOOC

Θανατηφόρο τροχαίο με μοτοσυκλετιστή τα ξημερώματα στη Βουλιαγμένης

Θανατηφόρο τροχαίο με μηχανή συνέβη τα ξημερώματα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης στη Γλυφάδα, όταν 38χρονος οδηγός συγκρούστηκε με ΙΧ που οδηγούσε 26χρονη. Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου κατέληξε.

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στην περιοχή της Γλυφάδας, με θύμα έναν 38χρονο οδηγό μηχανής.

Το δυστύχημα συνέβη περίπου στη μία μετά τα μεσάνυχτα, στη συμβολή της λεωφόρου Βουλιαγμένης με την οδό Α. Παπανδρέου. Η μηχανή που οδηγούσε ο 38χρονος συγκρούστηκε, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, με ΙΧ όχημα το οποίο οδηγούσε μια 26χρονη.

Ο 38χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Ασκληπιείο νοσοκομείο. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, υπέκυψε στα τραύματά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΛΑΣ, η 26χρονη οδηγός του ΙΧ συνελήφθη, ενώ η Τροχαία διεξάγει έρευνα για τα αίτια του δυστυχήματος.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τροχαίο με σύγκρουση αυτοκινήτων
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αττική: 7 νεκροί και 527 τραυματίες σε 461 τροχαία τον Απρίλιο

Τον Απρίλιο στην Αττική, επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν και 527 τραυματίστηκαν σε 461 τροχαία, ενώ η Τροχαία βεβαίωσε 27.897 παραβάσεις, εκ των οποίων 257 πλημμεληματικές, στο πλαίσιο ελέγχων για οδική ασφάλεια.
Κίνηση αυτοκίνητα δρόμος
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επαναφορά της ομαλότητας στην κυκλοφορία των εθνικών οδών

Ομαλά διεξάγεται η κίνηση στα εθνικά δίκτυα, σύμφωνα με την Τροχαία, καθώς το μεγαλύτερο μέρος των εκδρομέων του τριημέρου έχει αποχωρήσει. Μόνο μικρές καθυστερήσεις καταγράφηκαν στην Αθηνών-Κορίνθου, χωρίς προβλήματα στην Αθηνών-Λαμίας.
Μεταχειρισμένα αυτοκίνητα σειρά
ΔΙΕΘΝΗ

Λεωφορείο έπεσε στον Σηκουάνα κοντά στο Παρίσι, διασώθηκαν τέσσερα άτομα

Λεωφορείο εξετράπη της πορείας του στη Ζιβιζί-συρ-Ορζ, νότια του Παρισιού, προσέκρουσε σε σταθμευμένο όχημα και βυθίστηκε στον Σηκουάνα. Ο οδηγός και τρεις επιβάτες διασώθηκαν. Τα αίτια του ατυχήματος διερευνώνται.
Τροχαία και φορτηγό
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη 18χρονου για οδήγηση με 163 χλμ./ώρα στην ΕΟ Μουδανιών

Στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Μουδανιών συνελήφθη 18χρονος που οδηγούσε με 163 χλμ/ώρα, ξεπερνώντας το όριο των 90. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
Σύγχρονα αυτοκίνητα σειράς
ΔΙΕΘΝΗ

Τουλάχιστον 9 νεκροί και 22 τραυματίες σε ανατροπή λεωφορείου στη Βολιβία

Τουλάχιστον 9 νεκροί και 22 τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός τροχαίου στη δυτική Βολιβία, όταν λεωφορείο ανατράπηκε σε ορεινό δρόμο. Μεταξύ των θυμάτων και ένα νεογέννητο, σύμφωνα με την τοπική αστυνομία.