ΓΔ: 2475.98 0.17% Τζίρος: 457.38 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Αστυνομικό όχημα Ελλάδας
Φώτο: Ελληνικό αστυνομικό όχημα. Credit: Shutterstock

Σύλληψη 41χρονου στα Χανιά για παράνομη οπλοκατοχή και κατασχέσεις όπλων

Αστυνομικοί στα Χανιά συνέλαβαν 41χρονο στον Δήμο Σφακίων, κατασχέτοντας κυνηγετικά όπλα, τυφέκια με διόπτρα και εκατοντάδες φυσίγγια, στο πλαίσιο επιχειρήσεων για την καταπολέμηση της παράνομης οπλοκατοχής.

Στη σύλληψη ενός 41χρονου προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στα Χανιά, σε περιοχή του Δήμου Σφακίων, στο πλαίσιο ειδικού σχεδιασμού για την αντιμετώπιση της παράνομης οπλοκατοχής και την ενίσχυση της ασφάλειας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, κατά τη διάρκεια ελέγχου στην οικία του συλληφθέντα, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν δύο κυνηγετικά όπλα, δύο τυφέκια με διόπτρα καθώς και 778 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων.

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Χανίων, με τη συνδρομή της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος.

Η προανάκριση για την υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη από την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Χανίων.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πανοραμικό Κίτο ηλιοβασίλεμα
ΔΙΕΘΝΗ

Εκουαδόρ: Δολοφονήθηκε αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης

Δολοφονήθηκε στο αεροδρόμιο του Γουαγιακίλ ο Κάρλος Σουάστεγκι, αρχηγός της συμμορίας Λας Άγκιλας, σύμφωνα με τον ΥΠΕΣ του Ισημερινού, μια ημέρα μετά την κήρυξη κατάστασης έκτακτης ανάγκης λόγω έξαρσης της βίας.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μ. Χρυσοχοΐδης: Καμία ανοχή σε παραβατικότητα και εγκληματικότητα

Ο Μ. Χρυσοχοΐδης τόνισε πως στόχος δεν είναι οι διακρίσεις ή ο ρατσισμός, αλλά ούτε η ανοχή στην εγκληματικότητα, επισημαίνοντας τη συστηματική συνεργασία αρχών για ενίσχυση της κοινωνικής ειρήνης, με το «ελληνικό FBI» στη Γαστούνη.
Πανοραμικό Κίτο ηλιοβασίλεμα
ΔΙΕΘΝΗ

Ισημερινός: Εξωδικαστικές δολοφονίες υποσκιάζουν στρατιωτικές επιχειρήσεις

Η Μόνικα θρηνεί εδώ και τρεις μήνες τον θάνατο του γιου της, Μπράιαν, ο οποίος έχασε τη ζωή του από ξυλοδαρμό κατά τη διάρκεια στρατιωτικής επιχείρησης κατά της διακίνησης ναρκωτικών στον νοτιοδυτικό Ισημερινό.
Κιρ Στάρμερ πορτρέτο
ΔΙΕΘΝΗ

Ένοχος Ουκρανός για εμπρησμούς σε σπίτι συνδεδεμένο με τον Κιρ Στάρμερ

Ένας 22χρονος Ουκρανός καταδικάστηκε για εμπρησμούς τον Μάιο 2023 σε ακίνητα και αυτοκίνητο που σχετίζονται με τον Κιρ Στάρμερ, έπειτα από εντολές αγνώστου. Αθωώθηκε για εμπρησμό με σκοπό να κινδυνεύσουν ζωές.