ΓΔ: 2225.74 -2.63% Τζίρος: 330.84 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
Περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας σε κεντρικό δρόμο. Φωτογραφία κατάλληλη για αστυνομική επικαιρότητα.

Πειραιάς: Δύο συλλήψεις για ναρκωτικά μετά από επιχειρήσεις του Λιμενικού

Στελέχη του Λιμενικού στον Πειραιά συνέλαβαν δύο αλλοδαπούς για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών. Κατασχέθηκαν ποσότητες μεθαμφεταμίνης, ηρωίνης και κοκαΐνης, ενώ σε έναν από τους συλληφθέντες εκκρεμούσε διωκτικό μέτρο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά προχώρησαν στη σύλληψη δύο αλλοδαπών για παραβάσεις του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ειδικότερα, το μεσημέρι της Τετάρτης 20 Νοεμβρίου 2025, η Περιφερειακή Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών και το γραφείο Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά συνέλαβαν έναν 50χρονο υπήκοο Μπαγκλαντές. Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και νόμιμη έρευνα στην οικία του, με τη συνδρομή της Ειδικής Ομάδας Επιχειρήσεων Πειραιά και του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. «ΚΕΛΥ».

Κατά την έρευνα εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν δεκαπέντε νάιλον συσκευασίες με μεθαμφεταμίνη σε κρυσταλλική μορφή συνολικού βάρους 16,5 γραμμαρίων, δύο συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 16 γραμμαρίων και ένα πλαστικό κυτίο με μεθαμφεταμίνη βάρους 22,4 γραμμαρίων.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν το ποσό των 1.630 ευρώ, μία συσκευή κινητής τηλεφωνίας και πλήθος νάιλον συσκευασιών. Οι ναρκωτικές ουσίες θα αποσταλούν στο Γενικό Χημείο του Κράτους για περαιτέρω ανάλυση, ενώ το χρηματικό ποσό θα κατατεθεί στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

Την ίδια ημέρα, τις απογευματινές ώρες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά συνέλαβαν έναν 29χρονο υπήκοο Αλβανίας για παράβαση του ίδιου νόμου. Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου «ΚΕΛΥ» εντός επιβατηγού-οχηματαγωγού πλοίου στον κεντρικό επιβατικό λιμένα Πειραιά, βρέθηκαν στην κατοχή του δύο νάιλον συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού βάρους 40,6 γραμμαρίων.

Οι ουσίες θα αποσταλούν προς εξέταση στο Γενικό Χημείο του Κράτους. Παράλληλα, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του 29χρονου εκκρεμεί διωκτικό μέτρο από την Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά.

Φωτογραφικό υλικό σχετικό με τις υποθέσεις έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα www.hcg.gr.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αστυνομικό όχημα Ελλάδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

25χρονος συνελήφθη με ναρκωτικά και πυροτεχνήματα στον Πειραιά

Στη σύλληψη 25χρονου για κατοχή ναρκωτικών και επικίνδυνων πυροτεχνικών υλικών προχώρησε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά, κατά τη διάρκεια στοχευμένων ελέγχων σε πλοίο. Στην τσάντα του βρέθηκαν κάνναβη, ναυτικές ρουκέτες και καπνογόνα.
Χρήματα και χειροπέδες
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη γυναίκας για απάτη σε βάρος ηλικιωμένου

Αστυνομικοί συνέλαβαν 23χρονη που μαζί με συνεργούς της προσπάθησε να αποσπάσει 5.000 ευρώ από ηλικιωμένο στη Θεσσαλονίκη, προσποιούμενη τη λογίστρια. Η σύλληψη έγινε επ’ αυτοφώρω έξω από το σπίτι του θύματος στη Νεάπολη.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αστυνομική επιχείρηση στα Διαβατά για καταπολέμηση εγκληματικότητας

Αστυνομική επιχείρηση σε οικισμό Διαβατών έλεγξε 108 άτομα και 73 οχήματα, συνέλαβε ένα άτομο και εντόπισε 39 παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. Ακινητοποιήθηκαν 14 οχήματα, ενώ ανάλογες δράσεις θα συνεχιστούν και σε άλλες περιοχές.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν τρεις νεαροί για αλλεπάλληλες διαρρήξεις αυτοκινήτων

Στη Θεσσαλονίκη συνελήφθησαν τρεις νεαροί για διαρρήξεις 23 οχημάτων σε Καλαμαριά και Χαριλάου, αφαιρώντας χρήματα, αντικείμενα και ηλεκτρονικές συσκευές. Στην κατοχή τους βρέθηκαν κλοπιμαία και διαρρηκτικά εργαλεία.
Σκιά όπλου Κολομβίας
ΔΙΕΘΝΗ

Κολομβία: Ένοπλη έφοδος με τουλάχιστον 6 νεκρούς

Ένοπλοι επιτέθηκαν σε αγροτική περιοχή στη νοτιοδυτική Κολομβία, σκοτώνοντας τουλάχιστον έξι άτομα και τραυματίζοντας σοβαρά άλλους, σύμφωνα με τις αρχές. Η βία στη χώρα έχει αυξηθεί, ειδικά σε απομονωμένες περιοχές.
Κατάσχεση ναρκωτικών Τελωνείο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 31χρονος αλλοδαπός για ναρκωτικά

Στη Θεσσαλονίκη συνελήφθη 31χρονος αλλοδαπός για κατοχή και διακίνηση κοκαΐνης, έπειτα από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση και αξιοποίηση πληροφοριών. Κατασχέθηκαν 31,8 γραμμάρια κοκαΐνης και ένα κινητό τηλέφωνο.