ΓΔ: 2468.12 -1.54% Τζίρος: 101.57 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 13:38:36
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
Πλευρά περιπολικού της Ελληνικής Αστυνομίας σε δρόμο πόλης.

Σύλληψη 17χρονου για επίθεση σε 15χρονο μέσα σε σχολείο στον Άλιμο

Ένας 17χρονος συνελήφθη στον Άλιμο για επίθεση με γροθιές και κλωτσιές σε 15χρονο μαθητή στον προαύλιο χώρο σχολείου. Στην υπόθεση εμπλέκεται και δεύτερο άτομο, ενώ συνελήφθη και γονέας για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Στη σύλληψη ενός 17χρονου προχώρησαν οι αρχές το μεσημέρι της Τετάρτης, 12 Νοεμβρίου, στον Άλιμο, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας. Ο ανήλικος κατηγορείται ότι επιτέθηκε με γροθιές και κλωτσιές σε 15χρονο μαθητή κατά τη διάρκεια του διαλείμματος, στον προαύλιο χώρο σχολείου της περιοχής.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για σωματικές βλάβες σε βάρος αδυνάμων ατόμων κατά συναυτουργία. Στην υπόθεση φέρεται να εμπλέκεται και ακόμη ένα άτομο, το οποίο περιλαμβάνεται στη δικογραφία.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, το πρωί της Τρίτης 11 Νοεμβρίου, οι δύο κατηγορούμενοι, φορώντας κουκούλες, σκαρφάλωσαν στην περίφραξη του προαυλίου σχολείου και προσέγγισαν τον 15χρονο μαθητή. Εκεί του επιτέθηκαν με γροθιές και κλωτσιές στο πρόσωπο, προκαλώντας του σωματικές βλάβες.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αλίμου, έπειτα από προανάκριση, ταυτοποίησαν τον 17χρονο και προχώρησαν στη σύλληψή του.

Για το περιστατικό συνελήφθη και γονέας για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, ενώ η σχετική δικογραφία έχει διαβιβαστεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

όχημα αστυνομίας Γαλλίας
ΔΙΕΘΝΗ

Γαλλία: Η αστυνομία φυγάδευσε δήμαρχο λόγω απειλής από συμμορία ναρκωτικών

Ο δήμαρχος της Αλές στη νότια Γαλλία φυγαδεύτηκε και τέθηκε υπό αστυνομική προστασία λόγω απειλής επίθεσης από τη συμμορία «DZ Mafia», καθώς αυξάνονται τα περιστατικά βίας που σχετίζονται με το εμπόριο ναρκωτικών στη χώρα.
Σφυρί δικαιοσύνης δικαστηρίου
ΔΙΕΘΝΗ

Βρετανία: Σφυροκόπησε και λήστεψε την πρώην υπουργό, λέει ο εισαγγελέας

Ο Τζόσουα Κέρι, 28 ετών, κατηγορείται για τη δολοφονία της πρώην υπουργού Αν Γουίτικαμ, την οποία χτύπησε 21 φορές με σφυρί στο σπίτι της στη νοτιοδυτική Αγγλία. Η Γουίτικαμ βρέθηκε νεκρή στις 9 Ιουλίου.
Σημαίες ΗΠΑ και Ελλάδας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Η Ελλάδα πρότυπο και ηγέτιδα στην αντιτρομοκρατία

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ χαρακτηρίζει την Ελλάδα ηγετική δύναμη στην αντιτρομοκρατία και παράδειγμα προς μίμηση, τονίζοντας τη στενή και διαρκή συνεργασία της με τις ΗΠΑ στον τομέα της ασφάλειας.