ΓΔ: 2225.74 -2.63% Τζίρος: 330.84 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
Πλημμύρα σε δρόμο
Φώτο: Shutterstock

Καταιγίδες στην Κέρκυρα: Κατέρρευσε τοιχίο, καταπλακώθηκαν αυτοκίνητα

Σφοδρή κακοκαιρία με δυνατούς ανέμους και ισχυρή βροχή πλήττει την Κέρκυρα. Στο κέντρο της πόλης ξεριζώθηκε δέντρο και έπεσε τοιχίο, καταπλακώνοντας τρία αυτοκίνητα. Στο σημείο βρίσκονται Πυροσβεστική και Πολιτική Προστασία.

Έντονη κακοκαιρία με ισχυρούς ανέμους και έντονη βροχόπτωση πλήττει την Κέρκυρα από το απόγευμα, προκαλώντας σημαντικά προβλήματα στην πόλη και τις γύρω περιοχές.

Στο κέντρο της πόλης, η πτώση αιωνόβιου δένδρου και η κατάρρευση τμήματος τοιχίου από τις παλιές οχυρώσεις είχαν ως αποτέλεσμα να καταπλακωθούν τρία αυτοκίνητα στην οδό Στεφάνου Πάδοβα. Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, που επιχειρούν για την αντιμετώπιση της κατάστασης.

Κάτοικοι της περιοχής τονίζουν ότι το συμβάν ήταν σε μεγάλο βαθμό αναμενόμενο, καθώς το συγκεκριμένο τοιχίο παρουσίαζε κλίση εδώ και πολύ καιρό.

Παράλληλα, πλημμυρικά φαινόμενα έχουν καταγραφεί σε δρόμους περιφερειακά της πόλης, κυρίως κοντά στο αεροδρόμιο και το λιμάνι, ενώ σημαντικές ποσότητες βροχής έχουν σημειωθεί στη Βόρεια Κέρκυρα.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ήλιος και ουρανός
ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Εβδομαδιαία πρόγνωση καιρού: Τι να περιμένετε τις επόμενες μέρες

Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία εξέδωσε νέα πρόγνωση καιρού για όλη την Ελλάδα, ενημερώνοντας για τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες και τις μεταβολές που αναμένονται το επόμενο διάστημα.