ΓΔ: 2064.77 -0.60% Τζίρος: 491.60 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Ελληνική αστυνομία περιπολικό
Περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας σε κεντρικό δρόμο, έτοιμο για επέμβαση.

Θεσσαλονίκη: Δεν επιτρέπεται η μετακίνηση οπαδών ΑΕΛ για Πανσερραϊκό

Απαγορεύτηκε η οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων της ΑΕΛ στις Σέρρες για τον αγώνα με Πανσερραϊκό στις 25/10/2025, λόγω διασφάλισης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας, σύμφωνα με απόφαση του Υπουργείου και της Αστυνομίας.

Το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού αποφάσισε την απαγόρευση της οργανωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της ΠΑΕ ΑΕΛ στις Σέρρες, για τον ποδοσφαιρικό αγώνα με τον Πανσερραϊκό.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, δεν επιτρέπεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της ΑΕΛ για τον αγώνα της 8ης αγωνιστικής της SUPER LEAGUE 1, αγωνιστικής περιόδου 2025 - 2026, μεταξύ ΠΑΕ Πανσερραϊκός 1964 και ΠΑΕ ΑΕΛ.

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2025, στις 19:30, στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών.

Η απόφαση ελήφθη με στόχο τη διαφύλαξη της δημόσιας τάξης και ασφάλειας, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Περιπλανώμενο πυρομαχικό drone
ΔΙΕΘΝΗ

Επίθεση με drones σε συνοικία της Βαγδάτης στο Ιράκ

Στο κέντρο της Βαγδάτης, επίθεση με drones στόχευσε το κτίριο τηλεπικοινωνιών υπηρεσίας ασφαλείας που συνεργάζεται με Αμερικανούς, ενώ δεύτερο drone κατέπεσε σε αθλητικό κέντρο όπου συχνάζουν εύποροι και διπλωμάτες.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη δύο μελών για ληστείες σε καφέ και ψιλικατζίδικα

Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι αλλοδαποί για ληστείες σε καταστήματα καφέ-ψιλικών στην ανατολική Θεσσαλονίκη, με λεία 2.483 ευρώ και αντικείμενα. Σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγούνται στον εισαγγελέα.
Ασθενοφόρο στο Ιπποκράτειο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη 38χρονου για επεισόδιο με επιθετική συμπεριφορά σε ΤΕΠ

Στο Τμήμα Επειγόντων του Νοσοκομείου «Ο Άγιος Δημήτριος» στη Θεσσαλονίκη, 38χρονος προκάλεσε ένταση με επιθετική συμπεριφορά. Συνελήφθη μετά από επέμβαση της αστυνομίας και αντιμετωπίζει κατηγορίες για απειλή και εξύβριση.
Σκληρός δίσκος και μετρητά
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη στην Κατερίνη για απάτη μέσω τηλεφώνου με λεία 79.000 ευρώ

Απατεώνες στην Κατερίνη απέσπασαν 79.000 ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα από γυναίκα με τηλεφωνική απάτη, προσποιούμενοι υπάλληλο ΔΕΔΔΗΕ. Η αστυνομία ταυτοποίησε και συνέλαβε έναν ημεδαπό ως δράστη της υπόθεσης.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιχείρηση της αστυνομίας σε Ασπρόπυργο και Μάνδρα με 9 συλλήψεις

Σαρωτική αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης σε Ασπρόπυργο και Μάνδρα, με 9 συλλήψεις για διάφορα αδικήματα, 22 παραβάσεις Κ.Ο.Κ. και κατάσχεση καραμπίνας και κλεμμένων πινακίδων.