ΓΔ: 1987.52 -1.30% Τζίρος: 445.09 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
Σύλληψη με χειροπέδες
Σύλληψη ατόμου

Λασίθι: 18χρονος συνελήφθη με κάνναβη και ζυγαριά ακριβείας

Ένας 18χρονος συνελήφθη στον Άγιο Νικόλαο μετά από έρευνα στο σπίτι του, όπου βρέθηκαν 148 γραμμάρια κάνναβης, ζυγαριά ακριβείας και 990 ευρώ. Η υπόθεση ερευνάται από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων Αγίου Νικολάου.

Ένας 18χρονος συνελήφθη το απόγευμα της Παρασκευής, 17 Οκτωβρίου, σε περιοχή του δήμου Αγίου Νικολάου από αστυνομικούς του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αγίου Νικολάου.

Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε μετά από έρευνα στην οικία του και σε χώρο που χρησιμοποιούσε, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 148 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ζυγαριά ακριβείας και χρηματικό ποσό 990 ευρώ, το οποίο θεωρείται προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες.

Την προανάκριση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αγίου Νικολάου.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

περιπολικό άμεσης δράσης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη διακινητή για μεταφορά παράτυπων μεταναστών

Συνελήφθη αλλοδαπός διακινητής στην Εγνατία Οδό Κήπων - Αλεξανδρούπολης, ο οποίος μετέφερε έξι μη νόμιμους μετανάστες. Κατασχέθηκαν όχημα και κινητό, ενώ ο συλληφθείς οδηγείται στον Εισαγγελέα Αλεξανδρούπολης.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία στα Εξάρχεια μετά τη λήξη του συναγερμού

Η κυκλοφορία στα Εξάρχεια επανήλθε μετά από διακοπή λόγω ύποπτου σακιδίου κοντά στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ. Έλεγχος του ΤΕΕΜ έδειξε ότι περιείχε μόνο προσωπικά αντικείμενα, οπότε ο συναγερμός έληξε.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκλεισαν η Χαριλάου Τρικούπη και δρόμοι στα Εξάρχεια λόγω ύποπτου αντικειμένου

Ύποπτο σακίδιο εντοπίστηκε στη Χαριλάου Τρικούπη κοντά στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, προκαλώντας κινητοποίηση της Αστυνομίας και διακοπή κυκλοφορίας στους γύρω δρόμους. Στο σημείο σπεύδει η Εξουδετέρωση Εκρηκτικών Μηχανισμών.