ΓΔ: 2661.3 -0.99% Τζίρος: 4,264.03 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:35:04
Λογότυπο Hellenic Train

Έκτακτα δρομολόγια για το τρένο του Πηλίου ενόψει της 28ης Οκτωβρίου

Η Hellenic Train ανακοίνωσε επιπλέον δρομολόγια του θρυλικού τρένου του Πηλίου στις 24, 27 και 28 Οκτωβρίου, προκειμένου να καλύψει την αυξημένη ζήτηση των επισκεπτών για το τριήμερο της εθνικής επετείου.

Ενισχύονται τα δρομολόγια του τρένου του Πηλίου με επιπλέον αναχωρήσεις των αμαξοστοιχιών 3800 και 3801, σύμφωνα με ενημέρωση της Hellenic Train. Τα έκτακτα δρομολόγια θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 24/10, τη Δευτέρα 27/10 και την Τρίτη 28/10, λόγω της αυξημένης ζήτησης που αναμένεται ενόψει της εορτής της 28ης Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα, η αμαξοστοιχία 3800 θα αναχωρεί από τα Άνω Λεχώνια στις 10:00 και θα επιστρέφει ως 3801 από τις Μηλιές στις 15:00. Σε κάθε διαδρομή προβλέπεται ενδιάμεση στάση 15 λεπτών στην Άνω Γατζέα.

Κατά τα Σαββατοκύριακα, τα δρομολόγια θα συνεχίσουν να εκτελούνται κανονικά, χωρίς αλλαγές στο πρόγραμμα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δρομολόγια, το επιβατικό κοινό μπορεί να απευθύνεται στα κατά τόπους εκδοτήρια, στην ηλεκτρονική έκδοση εισιτηρίων https://tickets.hellenictrain.gr, στη γραμμή 2130121010 (ειδική τηλεφωνική γραμμή για τουριστικά τρένα) ή στη σχετική σελίδα της Hellenic Train: https://www.hellenictrain.gr/treno-toy-pilioy-mia-mythiki-diadromi.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σύγκρουση τρένων Τέμπη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεχίζονται αύριο οι ερωτήσεις στον Ψαρόπουλο στη δίκη Τεμπών

Αύριο συνεχίζεται η δίκη για το δυστύχημα στα Τέμπη, με τον πατέρα θύματος, Αντώνη Ψαρόπουλο, να δέχεται ερωτήσεις από συνηγόρους της Hellenic Train για την πυραντοχή των καθισμάτων και τα σχετικά πορίσματα.
Σαντορίνη αεροφωτογραφία κτίρια
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Σαντορίνη: Πώς έφτασε από άγνωστο νησάκι να γίνει παγκόσμιο φημισμένο hotspot

Πενήντα πέντε χρόνια πριν, η Σαντορίνη ήταν σχεδόν άγνωστη στον κόσμο. Ένα μικρό έντυπο του 1971, ο «Οδηγός Σαντορίνης», μας ταξιδεύει στην εποχή πριν το νησί μεταμορφωθεί σε παγκόσμιο τουριστικό προορισμό.
Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Άνοδος 5,1% στην επιβατική κίνηση 7μήνου στα 24 αεροδρόμια της ΥΠΑ

Η επιβατική κίνηση στα 24 αεροδρόμια της ΥΠΑ σημείωσε άνοδο 5,1% το επτάμηνο του 2026, φτάνοντας τους 6.990.875 επιβάτες. Τον Ιούλιο η αύξηση ήταν 3,7%, με το αεροδρόμιο Ηρακλείου πρώτο σε κίνηση, καταγράφοντας άνοδο 3,3%.
Σίφνος
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Η Express παρουσιάζει τη μαγεία της Σίφνου στους Βρετανούς αναγνώστες

Η βρετανική Express αποκαλεί τη Σίφνο «νησί βγαλμένο από παραμύθι», προτείνοντάς τη ως ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ομορφιά, ηρεμία και αυθεντικές εμπειρίες, μακριά από τη μαζικότητα των πιο δημοφιλών τουριστικών νησιών.