ΓΔ: 1431.19 0.30% Τζίρος: 359.16 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:24:59 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: ΑΠΕ

Δωρεά του Εμπορευματικού Σταθμού Πειραιά PCT στο «Θριάσιο Νοσοκομείο»

Το έργο του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του «Θριάσιου Νοσοκομείου» στηρίζει ο Εμπορευματικός Σταθμός Πειραιά PCT, μέσω της δωρεάς 3.105 μασκών τύπου FFP2.

Στην αγορά και διάθεση 3.105 μασκών τύπου FFP2 για τις άμεσες λειτουργικές ανάγκες του «Θριάσιου Νοσοκομείου», για την αντιμετώπιση του νέου κορονοϊού COVID-19, προχώρησε ο Εμπορευματικός Σταθμός Πειραιά PCT.

Ο διευθύνων σύμβουλος της PCT Hang Anming, παραδίδοντας το υγειονομικό υλικό, ανέφερε ότι η πράξη αυτή αποτελεί μία μικρή συνδρομή στο τεράστιο έργο του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού της χώρας και ότι η PCT θα συνεχίσει να προσφέρει στην τοπική κοινωνία, ώστε να συμβάλλει στην καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση της επιδημίας.

Ο διοικητής του« Θριάσιου Γενικού Νοσοκομείου Ελευσίνας», Αντωνίου Δημήτρης, ευχαρίστησε τη διοίκηση της PCT για την προσφορά της στην κοινή προσπάθεια περιορισμού και ελέγχου της πανδημίας στο Νοσοκομείο, το οποίο μέχρι σήμερα έχει λάβει αυστηρά προληπτικά μέτρα προστασίας τόσο των ασθενών όσο και του προσωπικού του.

Στην παραλαβή της δωρεάς παραβρέθηκαν επίσης από το Θριάσιο Νοσοκομείο ο αναπληρωτής διοικητής Χρήστος Πιλάλης, ο πρόεδρος του Σωματείου των Εργαζομένων του Θριάσιου Νοσοκομείου Μανώλης Βαρδαβάκης, το μέλος της ΑΔΕΔΥ Παναγιώτης Παντελής, και από την PCT ο διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού και Διοικητικής Υποστήριξης Han Wei, και ο υποδιευθυντής Υγείας και Ασφάλειας Βασίλειος Κόπελας.

Και οι δυο πλευρές συζήτησαν με θετικό πνεύμα για τους κοινούς στόχους στην προστασία της δημόσιας υγείας και τη συνεργασία για την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Nosokomeio, Meth, Ygeia, Koronoios
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυξάνονται οι θάνατοι από κορονοϊό παρά τις λιγότερες νοσηλείες

Σε εβδομαδιαία βάση καταγράφηκαν 833 νέες εισαγωγές, με τα θετικά κρούσματα να παραμένουν σταθερά, ενώ ο αριθμός των ασθενών με λοίμωξη COVID-19 που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 25. Στους 40 έφτασαν οι νεκροί.