ΓΔ: 1432.06 0.01% Τζίρος: 28.62 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 15:20:30 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Στους 19 οι νεκροί από τον κορονοϊό 

Πρόκειται για μία γυναίκα 86 ετών και έναν άνδρα 64 ετών.

Τους 19 έφθασαν, σύμφωνα με πληροφορίες και όχι επίσημη ανακοίνωση, οι νεκροί στη χώρα μας από την επιδημία του κορονοϊού. 

Βάσει αυτών των πληροφοριών, πρόκειται για μια 86χρονη η οποία άφησε την τελευταία της πνοή το βράδυ της Δευτέρας στο νοσοκομείο «Σωτηρία», στο οποίο και νοσηλευόταν, και έναν 64χρονο που επίσης νοσηλευόταν στο ίδιο νοσοκομείο. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα είχε υποκείμενα νοσήματα ενώ ο άτυχος άνδρας δεν είχε κάποιο τέτοιου είδους νόσημα.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κλείνουν οι αιτήσεις για αναπληρωτές εκπαιδευτικούς σε σχολές της ΔΥΠΑ

Σκοπός του Μητρώου είναι η κάλυψη των μονάδων της ΔΥΠΑ με έκτακτο προσωπικό. Η ΔΥΠΑ λειτουργεί 50 Επαγγελματικές Σχολές Μαθητείας και επτά Πειραματικές Επαγγελματικές Σχολές Μαθητείας.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συλλήψεις για πλιάτσικο σε σπίτια στις περιοχές που χτύπησε η πυρκαγιά

Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη δυο αντρών που εντοπίστηκαν με διαρρηκτικά εργαλεία να προσπαθούν να εισβάλλουν σε καμένα σπίτια, ενώ έχουν πραγματοποιηθεί και δεκάδες προσαγωγές. Συνεχίζονται οι έλεγχοι.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μικρή πτώση της θερμοκρασίας με αρκετές νεφώσεις και κάποιες βροχές

Στην Αττική περιμένουμε λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 27 έως 35 βαθμούς.