ΓΔ: 1431.79 -0.01% Τζίρος: 28.12 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 15:15:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Στους 17 έφθασε ο αριθμός των νεκρών από κορονοϊό

Πρόκειται για δύο άνδρες ηλικίας 78 και 64 ετών, ο νεότερος εκ των οποίων δεν έπασχε από υποκείμενα νοσήματα.

Τους 17 έφτασαν οι νεκροί από κορονοϊό στην Ελλάδα καθώς τα ξημερώματα κατέληξε ένας 78χρονος που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Σωτηρία. Ο άτυχος 78χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στις 5:30 τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Κατά πληροφορίες ο άτυχος ηλικιωμένος είχε υποκείμενα νοσήματα. Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό ότι είχε χάσει τη ζωή του ένας 64χρονος που νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών

Με βάση τα τελευταία στοιχεία που είχαν γίνει γνωστά μέχρι την Κυριακή από τον κ. Τσιόδρα, οι συμπολίτες μας που είχαν καταλήξει από το νέο ιό ήταν 15. Οι 14 από αυτούς είχαν σοβαρά υποκείμενα νοσήματα. Οι 12 ήταν άντρες και οι 3 γυναίκες. Πλέον στον κατάλογο προστίθενται και δύο ακόμη άνδρες. Ο μέσος όρος ηλικίας των συμπολιτών μας που κατέληξαν ήταν τα 77 έτη.
 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κλείνουν οι αιτήσεις για αναπληρωτές εκπαιδευτικούς σε σχολές της ΔΥΠΑ

Σκοπός του Μητρώου είναι η κάλυψη των μονάδων της ΔΥΠΑ με έκτακτο προσωπικό. Η ΔΥΠΑ λειτουργεί 50 Επαγγελματικές Σχολές Μαθητείας και επτά Πειραματικές Επαγγελματικές Σχολές Μαθητείας.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συλλήψεις για πλιάτσικο σε σπίτια στις περιοχές που χτύπησε η πυρκαγιά

Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη δυο αντρών που εντοπίστηκαν με διαρρηκτικά εργαλεία να προσπαθούν να εισβάλλουν σε καμένα σπίτια, ενώ έχουν πραγματοποιηθεί και δεκάδες προσαγωγές. Συνεχίζονται οι έλεγχοι.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μικρή πτώση της θερμοκρασίας με αρκετές νεφώσεις και κάποιες βροχές

Στην Αττική περιμένουμε λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 27 έως 35 βαθμούς.