ΓΔ: 2265.13 -0.49% Τζίρος: 245.42 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:19:40
Αστυνομικό όχημα Ελλάδας
Φώτο: Shuttertock

Στις 250 έως σήμερα οι συλλήψεις για παραβίαση των περιοριστικών μέτρων

Οι συλληφθέντες λειτουργούσαν καταστήματα λιανικής πώλησης, κομμωτήρια, καφετέριες, καφενεία, εστιατόρια, ταβέρνες, ψητοπωλεία, ανθοπωλεία κ.λ.π, για τα οποία ισχύει το μέτρο της προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας.

Σε 250 συλλήψεις έχει προχωρήσει έως σήμερα η ΕΛ.ΑΣ, για παραβίαση των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού, ενώ οι παραβάσεις ανέρχονται σε 238.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ, ανά ημέρα έχουν πραγματοποιηθεί οι εξής παραβάσεις και συλλήψεις: Την Πέμπτη 12/3 4 παραβάσεις και 5 συλλήψεις, την Παρασκευή 13/3 1 και 1, αντίστοιχα, το Σάββατο 14/3 86 και 90, την Κυριακή 15/3 31 και 31, την Δευτέρα 16/3 16 και 16, την Τρίτη 17/3 7 και 7, την Τετάρτη 18/3 22 και 24, την Πέμπτη 19/3 17 και 20, την Παρασκευή 20/3 25 και 27, το Σάββατο 21/3 13 και 12 και την Κυριακή 22/3 16 και 17.

Οι περιοχές που πραγματοποιήθηκαν οι συλλήψεις είναι οι εξής:

102 στην Αττική, 38 στη Δυτική Ελλάδα, 14 στην Κεντρική Μακεδονία, 12 στα Ιόνια Νησιά, 12 στο Νότιο Αιγαίο, 12 στην Πελοπόννησο, 11 στη Θεσσαλία, 10 στην Κρήτη, 10 στη Θεσσαλονίκη, 10 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, 6 στη Δυτική Μακεδονία, 6 στη Στερεά Ελλάδα, 4 στο Βόρειο Αιγαίο και 3 στην Ήπειρο.

Οι συλληφθέντες λειτουργούσαν καταστήματα λιανικής πώλησης, κομμωτήρια, καφετέριες, καφενεία, εστιατόρια, ταβέρνες, ψητοπωλεία, ανθοπωλεία, γήπεδα, καταστήματα ενδυμάτων κ.λ.π, για τα οποία ισχύει το μέτρο της προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας.

Όπως σημειώνει η ΕΛ.ΑΣ, οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση με σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αστυνομικό όχημα Ελλάδας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κιάτο: Σύλληψη 51χρονου για εργαστήριο καλλιέργειας κάνναβης σε οικία

Σπίτι στο Κιάτο είχε μετατραπεί σε πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο καλλιέργειας κάνναβης, σύμφωνα με την αστυνομία. Συνελήφθη 51χρονος, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ναρκωτικά.
Σημαία της Λιβύης
ΔΙΕΘΝΗ

Λιβύη: Πυροβολισμοί τραυμάτισαν τον επικεφαλής της δικαστικής αστυνομίας

Ο αρχηγός της δικαστικής αστυνομίας Τρίπολης τραυματίστηκε ελαφρά σε επίθεση από αγνώστους έξω από τη μεγαλύτερη φυλακή της πόλης. Η υπηρεσία και το υπουργείο Δικαιοσύνης καταδίκασαν το περιστατικό ως «θρασύδειλη επίθεση».
Αστυνομικό όχημα Ελλάδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηράκλειο: Σύλληψη 45χρονου για κλοπές σε οικίες και απόπειρα διάρρηξης

Συνελήφθη 45χρονος στο Ηράκλειο για κλοπή, ενώ κατηγορείται και για δύο ακόμη διαρρήξεις σε σπίτια τον Δεκέμβριο, απ’ όπου αφαίρεσε χρήματα και κοσμήματα. Η προανάκριση συνεχίζεται από τη Δίωξη Εγκλημάτων Ηρακλείου.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κίσσαμος: Σύλληψη 51χρονου για διασπορά ψευδών ειδήσεων για δήθεν εξαφάνιση

Συνελήφθη 51χρονος στον Δήμο Κισσάμου για διασπορά ψευδών ειδήσεων μέσω διαδικτύου σχετικά με εξαφανισμένο άτομο, προκαλώντας αναστάτωση. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται.
Κατολίσθηση σε χωριό Γουινέας
ΔΙΕΘΝΗ

Νέα Ζηλανδία: Αγνοούμενοι μετά από κατολισθήσεις

Σφοδρή κατολίσθηση έπληξε κατασκήνωση στη βόρεια Νέα Ζηλανδία, με αγνοούμενους, ανάμεσά τους παιδιά. Η λάσπη έθαψε μέρος του χώρου κάτω από το όρος Μανγκανόι. Μάρτυρες δήλωσαν ότι άκουσαν φωνές στα συντρίμμια.