ΓΔ: 2701.69 -0.18% Τζίρος: 432.25 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Χειροπέδες σε άνδρα
Φώτο: Χειροπέδες σε συλληφθέντα

Συλλήψεις για αποθήκευση και διακίνηση ναρκωτικών στη Θεσσαλονίκη

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα, ενώ τη προανάκριση για το περιστατικό, ενεργεί το τμήμα Ασφάλειας Δράμας.

Πάνω από 9,5 κιλά κατεργασμένης κάνναβης και ποσότητα κοκαΐνης κατασχέθηκαν από την αστυνομία, στο πλαίσιο της σύλληψης δύο ανδρών σε περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Η σύλληψη έγινε από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του τμήματος Ασφάλειας Δράμας και σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της αποθήκευσης και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της γενικής περιφερειακής αστυνομικής διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών σχετικά με διακίνηση κάνναβης στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης, πραγματοποιήθηκε συντονισμένη επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας οι αστυνομικοί εντόπισαν τον έναν δράστη να παραδίδει στον δεύτερο μία σακούλα με κατεργασμένη κάνναβη (σοκολάτα), βάρους 4 κιλών και 281 γραμμαρίων.

Σε έρευνα που ακολούθησε σε οικία - χώρο απόκρυψης των ναρκωτικών, βρέθηκαν επίσης, κατεργασμένη κάνναβη (σοκολάτα) βάρους 5 κιλών και 378 γραμμαρίων, μία συσκευασία με κοκαΐνη βάρους 6,5 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Κατασχέθηκαν συνολικά 9 κιλά και 659 γραμμάρια κάνναβης, η ποσότητα κοκαΐνης, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, το χρηματικό ποσό των 1.850 ευρώ και τρία κινητά τηλέφωνα. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα, ενώ τη προανάκριση ενεργεί το τμήμα Ασφάλειας Δράμας.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΘ Θεσσαλονίκης πύργος ΟΤΕ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΔΕΘ: Στο επίκεντρο νέοι αγρότες, ανταγωνιστικότητα και τυποποίηση

Ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Γιάννης Ανδριανός, τόνισε την ανάγκη προσέλκυσης νέων στην αγροτική παραγωγή, ώστε να τονωθεί η περιφέρεια και να ενισχυθεί ο πρωτογενής τομέας, μέσω προγραμμάτων και προβολής ελληνικών προϊόντων.
Λεωφορείο ΟΑΣΘ Θεσσαλονίκης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Δωρεάν μετακινήσεις ΟΑΣΘ σε 4.000+ μαθητές δευτεροβάθμιας

Περισσότερες από 4.000 κάρτες απεριορίστων διαδρομών εξασφαλίζει η Αντιπεριφέρεια Θεσσαλονίκης για δωρεάν μετακίνηση μαθητών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με αστικές συγκοινωνίες τη νέα σχολική χρονιά.
ΔΕΘ Θεσσαλονίκης πύργος ΟΤΕ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχοινάς: Στόχος περισσότερα ΠΟΠ & ΠΓΕ από τα 283 που έχουμε

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης τόνισε την ανάγκη τυποποίησης, προστασίας και διεθνούς προβολής των 283 ελληνικών ΠΟΠ/ΠΓΕ προϊόντων, υπογραμμίζοντας την ιστορική και πολιτιστική τους αξία ως πρεσβευτών της Ελλάδας στο εξωτερικό.
Πυρκαγιά σε δάσος
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά σε χαμηλή βλάστηση στο Νέο Ρύσιο Θεσσαλονίκης

Πυρκαγιά ξέσπασε σε χαμηλή βλάστηση στο Νέο Ρύσιο Θεσσαλονίκης. Στο σημείο επιχειρούν 30 πυροσβέστες, 9 οχήματα, πεζοπόρο τμήμα, ένα ελικόπτερο κι ένα αεροσκάφος, ενώ ο Δήμος Θέρμης συνδράμει με υδροφόρες.
ΔΕΘ Θεσσαλονίκης πύργος ΟΤΕ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρουσίαση επιτυχιών της Ελληνικής UNESCO στη 90η ΔΕΘ στη Θεσσαλονίκη

Στη ΔΕΘ, το ΥΠΕΞ και η Ελληνική Επιτροπή UNESCO παρουσίασαν τις εμβληματικές επιτυχίες της Ελλάδας στην UNESCO, όπως την ανακήρυξη της Ημέρας Ελληνικής Γλώσσας, την ένταξη Ολύμπου και Νισύρου σε σημαντικές λίστες της UNESCO.
ΔΕΘ Θεσσαλονίκης πύργος ΟΤΕ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας στη ΔΕΘ: Έχουμε σχέδιο για να πάει η χώρα μπροστά

Ο Αλ. Τσίπρας δήλωσε στη ΔΕΘ ότι το οικονομικό πρόγραμμα της ΕΛΑΣ είναι το πιο αριστερό και τεκμηριωμένο που έχει παρουσιάσει, τονίζοντας τη δίκαιη διανομή πλούτου. Επανέλαβε πως θα επιδιώξει κυβέρνηση αλλαγής μετά τις εκλογές.