ΓΔ: 1468.7 -0.17% Τζίρος: 128.85 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 DATA
Φώτο: ΑΠΕ

Συλλήψεις για αποθήκευση και διακίνηση ναρκωτικών στη Θεσσαλονίκη

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα, ενώ τη προανάκριση για το περιστατικό, ενεργεί το τμήμα Ασφάλειας Δράμας.

Πάνω από 9,5 κιλά κατεργασμένης κάνναβης και ποσότητα κοκαΐνης κατασχέθηκαν από την αστυνομία, στο πλαίσιο της σύλληψης δύο ανδρών σε περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Η σύλληψη έγινε από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του τμήματος Ασφάλειας Δράμας και σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της αποθήκευσης και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της γενικής περιφερειακής αστυνομικής διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών σχετικά με διακίνηση κάνναβης στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης, πραγματοποιήθηκε συντονισμένη επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας οι αστυνομικοί εντόπισαν τον έναν δράστη να παραδίδει στον δεύτερο μία σακούλα με κατεργασμένη κάνναβη (σοκολάτα), βάρους 4 κιλών και 281 γραμμαρίων.

Σε έρευνα που ακολούθησε σε οικία - χώρο απόκρυψης των ναρκωτικών, βρέθηκαν επίσης, κατεργασμένη κάνναβη (σοκολάτα) βάρους 5 κιλών και 378 γραμμαρίων, μία συσκευασία με κοκαΐνη βάρους 6,5 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Κατασχέθηκαν συνολικά 9 κιλά και 659 γραμμάρια κάνναβης, η ποσότητα κοκαΐνης, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, το χρηματικό ποσό των 1.850 ευρώ και τρία κινητά τηλέφωνα. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα, ενώ τη προανάκριση ενεργεί το τμήμα Ασφάλειας Δράμας.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΑΣΙΣ: Για οικονομικούς λόγους επιστρέφουν σε βίαιη σχέση οι γυναίκες

Αυτό αποκάλυψε έρευνα που έγινε στο πλαίσιο του ερευνητικού προγράμματος «Νέοι Κόσμοι» στο οποίο συμμετέχει η ΙΑΣΙΣ, προκειμένου να καταγραφούν τα προβλήματα που αντιμετώπισαν οι γυναίκες την τελευταία τριετία.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το «Θερινό Σχολείο» του Ηρακλείου Κρήτης επιδιώκεται να γίνει θεσμός

«Το σχολείο λειτούργησε σε συνεργασία με το Δήμο Ηρακλείου και υπό την ευθύνη των συνδικαλιστικών οργανώσεων των στρατιωτικών που συμμετέχουν με εκπαιδευτικό προσωπικό πολλών ειδικοτήτων» ανέφερε ο τοπικός αντιδήμαρχος Παιδείας.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απαγόρευση κυκλοφορίας σε περιοχές της Χαλκιδικής λόγω κινδύνου πυρκαγιάς

Με απόφαση της Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής Αικατερίνης Ζωγράφου, αποφασίζεται η απαγόρευση κυκλοφορίας πεζών και τροχοφόρων κάθε είδους, στους Δήμους Κασσάνδρας, Σιθωνίας και Αριστοτέλη.
elliniki astynomia-listeia
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθησαν 11 άτομα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για ληστείες και κλοπές

Μεταξύ άλλων, συνελήφθησαν 32χρονος αλλοδαπός και 19χρονος ημεδαπός, οι οποίοι διέρρηξαν IXE αυτοκίνητο. Κατά τη σύλληψή τους πέταξαν τσαντάκι που είχε μέσα πέντε διαβατήρια, διάφορα άλλα έγγραφα και το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ