ΓΔ: 1468.01 -0.08% Τζίρος: 60.43 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Απαγόρευση κυκλοφορίας στο Σέιχ Σου λόγω κινδύνου εκδήλωσης πυρκαγιάς

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, με απόφαση του αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Κώστα Γιουτίκα απαγορεύεται η κυκλοφορία πεζών και κάθε είδους τροχοφόρων.

Απόφαση απαγόρευσης κυκλοφορίας θα ισχύσει από αύριο, Τρίτη, στο Περιαστικό Δάσος Θεσσαλονίκης, στις δασικές εκτάσεις Ωραιοκάστρου, Θέρμης και στο Δασόκτημα Πανοράματος, λόγω υψηλού κινδύνου εκδήλωσης δασικής πυρκαγιάς στη Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, με απόφαση του αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Κώστα Γιουτίκα απαγορεύεται η κυκλοφορία πεζών και κάθε είδους τροχοφόρων:

  • στο τμήμα του περιαστικού δάσους Θεσσαλονίκης (Σέιχ Σου), που περικλείεται από την Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, την επαρχιακή οδό Πεύκων – Ασβεστοχωρίου – Εξοχής και την επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης – Πανοράματος – Χορτιάτη
  • στη δασική έκταση Ωραιοκάστρου (Δασόκτημα Ωραιοκάστρου),-στο Δασόκτημα Πανοραματος (από ΧΔΑ Πλατανάκια μέχρι το Σκοπευτήριο)-στη δασική περιοχή Θέρμης και συγκεκριμένα πλησίον του Περιβαλλοντικού Πάρκου και του Δασοκτήματος Ισενλί.

Η απαγόρευση ισχύει από αύριο Τρίτη 30 Ιουλίου, στις 7.30 το πρωί, μέχρι την Τετάρτη 31 Ιουλίου, στις 7.30 το πρωί.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλύτερη εικόνα στην πυρκαγιά στη Θεσσαλονίκη - Έσβησε η φωτιά στην Τζια

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος, πύραρχος Βασίλης Βαθρακογιάννης ανέφερε πως η φωτιά στη Θέρμη Θεσσαλονίκης αποτελεί την τρίτη κατά σειρά τις τελευταίες ημέρες στην ίδια περιοχή.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεγάλη προσπάθεια της πυροσβεστικής αυτή την ώρα στον Πολύγυρο Χαλκιδικής

Ταυτόχρονες πυρκαγιές που έχουν ξεσπάσει σε όλη τη χώρα. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, οκτώ από αυτές ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνες, ωστόσο ισχυρές επίγειες δυνάμεις και εναέρια μέσα κατάφεραν να τις περιορίσουν.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πολύ υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς για αύριο σε όλη την Κρήτη

Όλες οι Υπηρεσίες και τα Τεχνικά Μέσα που αποτελούν τον μηχανισμό πολιτικής προστασίας έχουν τεθεί σε πλήρη κινητοποίηση red code, ενεργοποιώντας και αναπτύσσοντας το αναγκαίο ανθρώπινο δυναμικό.