ΓΔ: 2587.93 -2.11% Τζίρος: 333.13 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Γιώργος Στασινός ομιλία
Φώτο: ΑΠΕ

Εκλογές σήμερα για το ΤΕΕ - Σε συμμετοχή καλεί ο Γιώργος Στασινός

Σήμερα, από τις 8 το πρωί, οπότε άνοιξαν οι κάλπες και όσο περνάει η ώρα αυξάνεται η προσέλευση, ενώ στην η Αθήνα η ψηφοφορία διεξάγεται στο ποδηλατοδρόμιο του Ολυμπιακού Σταδίου (ΟΑΚΑ), στο Μαρούσι. Σημειώνεται ότι, οι κάλπες κλείνουν στις 19:00.

Στις κάλπες προσέρχονται σήμερα περίπου 120 χιλιάδες Μηχανικοί για τις εκλογές του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, όπου θα αναδείξουν με την ψήφο τους τα μέλη της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ, των Επιστημονικών Επιτροπών Ειδικοτήτων, του Ανώτατου Πειθαρχικού Συμβουλίου και όλων των περιφερειακών οργάνων. Κάλεσμα ακόμη μεγαλύτερης συμμετοχή διατυπώθηκε από τον Πρόεδρο του ΤΕΕ, Γιώργο Στασινό, δηλώνοντας «οι μηχανικοί να επιλέξουν τους καλύτερους»

Ειδικότερα, από τις 8 το πρωί, οπότε άνοιξαν οι κάλπες και όσο περνάει η ώρα αυξάνεται η προσέλευση, ενώ στην η Αθήνα η ψηφοφορία διεξάγεται στο ποδηλατοδρόμιο του Ολυμπιακού Σταδίου (ΟΑΚΑ), στο Μαρούσι. Σημειώνεται ότι, οι κάλπες κλείνουν στις 19:00.

Ο πρόεδρος του ΤΕΕ Γιώργος Στασινός έχει απευθύνει κάλεσμα στους Μηχανικούς σε όλη τη χώρα να συμμετέχουν στις εκλογές και να ενισχύσουν μέσα από την ψήφο τους το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας. Ο κ. Στασινός έχει ζητήσει τις προηγούμενες ημέρες από τους συναδέλφους να δώσουν δύναμη στο ΤΕΕ να συνεχίσει να συμμετέχει δυναμικά με προτάσεις, θεσμικές αλλαγές, νέα έργα και δράσεις στη διαμόρφωση της επόμενης ημέρας, με ανάπτυξη για τη χώρα νέες και καλά αμειβόμενες δουλειές για όλους.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του ΤΕΕ «οι μηχανικοί πρέπει να συμμετέχουμε στις εκλογές του ΤΕΕ, η ψήφος μας είναι η δύναμή μας. Και να επιλέξουμε τους καλύτερους. Ψηφίζουμε για το μέλλον της δουλειάς μας.»

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τζέι Ντι Βανς ομιλία
ΔΙΕΘΝΗ

Ο Βανς καλεί τους Ρεπουμπλικανούς να στηρίξουν επιθετική καμπάνια στο Οχάιο

Ο Τζέι Ντι Βανς υπερασπίστηκε επιθετική διαφήμιση κατά της Δημοκρατικής Έιμι Άκτον, καλώντας τους Ρεπουμπλικανούς να επικεντρωθούν στη νίκη αντί να διαμαρτύρονται. Η διαφήμιση περιλαμβάνει τη μητέρα της Άκτον, που αμφισβητεί το παρελθόν της.
ΣΥΡΙΖΑ βάθρο ομιλίας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ρ. Δούρου: Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δυναμώνει και μεγαλώνει με σταθερά αριστερό πρόσημο

Η Ρένα Δούρου καλωσόρισε τον Σωκράτη Βαρδάκη στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, επισημαίνοντας πως τιμά τη λαϊκή εντολή και ότι το κόμμα δυναμώνει σταθερά στον χώρο της Αριστεράς, δίνοντας αγώνα για κοινωνικές αλλαγές.
Κώστας Μπακογιάννης πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπακογιάννης: Περισσότερος λόγος για τη διαρροή στον Τύπο παρά στο αέριο

Ο Κώστας Μπακογιάννης κατηγόρησε τη δημοτική Αρχή για αδράνεια στο θέμα των σχολείων της Γκράβας, τονίζοντας ότι το πόρισμα του ΤΕΕ είναι αποκαλυπτικό και ζητώντας να αναλάβει ο δήμος τις ευθύνες του και να δώσει λύσεις άμεσα.
Αμερικανική σημαία Καπιτώλιο
ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: Οι Δημοκρατικοί ελπίζουν σε «μπλε κύμα» για το Κογκρέσο

Δεκατέσσερις μέρες πριν τις εκλογές, οι Δημοκρατικοί προσδοκούν σε ισχυρή επικράτηση, καθώς νέες δημοσκοπήσεις δείχνουν να κερδίζουν έδαφος ακόμη και σε παραδοσιακές ρεπουμπλικανικές πολιτείες όπως η Αλάσκα και το Τέξας.