ΓΔ: 2125.75 0.63% Τζίρος: 92.50 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 15:24:37
Attiki Odos
Πηγή: ΤΑΙΠΕΔ

Αποκατάσταση κυκλοφορίας σε Αττική Οδό, χωρίς διόδια έως και τις 30/1

Οι διελεύσεις θα πραγματοποιηθούν άνευ καταβολής διοδίων έως και την Κυριακή 30 Ιανουαρίου και ώρα 23:59, προς διευκόλυνση όλων των οδηγών.

Η Αττική Οδός με ανακοίνωση της ενημερώνει ότι από σήμερα (Πέμπτη 27/01) στις 8 το πρωί τέθηκαν σε λειτουργία και τα υπόλοιπα τμήματά της, με την κυκλοφορία να αποκαθίσταται πλήρως σε όλο το μήκος του αυτοκινητόδρομου.

Οι διελεύσεις θα πραγματοποιηθούν άνευ καταβολής διοδίων έως και την Κυριακή 30 Ιανουαρίου και ώρα 23:59, προς διευκόλυνση όλων των οδηγών λόγω των συνεχιζόμενων προβλημάτων σε περιφερειακές οδούς.

Επισημαίνεται επίσης ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η επιχείρηση απεγκλωβισμού και μεταφοράς εκτός Αττικής Οδού των εναπομεινάντων οχημάτων. Η επιχείρηση αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί το πρωί με τη μεταφορά των οχημάτων σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του parking Αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος» πίσω από τα καταστήματα ΙΚΕΑ και ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, στα Σπάτα.

Προς διευκόλυνση των ιδιοκτητών τους, οι οποίοι παρακαλούνται να τα παραλάβουν, πραγματοποιούνται δρομολόγια προς το σημείο, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία ΠολιτικήςΠροστασίας, μέσω οχημάτων που εκκινούν από τον κόμβο της Λ. Κηφισίας («Δαχτυλίδι») από τις 9:00 έως τις 19:00.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ολομέλεια Βουλής άδεια
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στη Βουλή οι συμβάσεις της Εγνατίας Οδού, της Αττικής Οδού και του Νέου Αερολιμένα Ηρακλείου

Κατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο του Υπ. Υποδομών & Μεταφορών για την κύρωση και τροποποίηση συμβάσεων της Εγνατίας Οδού, Αττικής Οδού και του Νέου Αεροδρομίου Ηρακλείου.
Μεταχειρισμένα αυτοκίνητα σειρά
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία στην Περιφερειακή Αιγάλεω μετά τις ρυθμίσεις

Η αστυνομία ανακοίνωσε την πλήρη αποκατάσταση της κυκλοφορίας στην Περιφερειακή Αιγάλεω, καθώς και σε τμήματα των λεωφόρων Δημοκρατίας και Γρ. Λαμπράκη και στον παράδρομο της παλαιάς ΕΟ Αθηνών–Κορίνθου.
Γερμανικό Κοινοβούλιο εξωτερική όψη
ΔΙΕΘΝΗ

Γερμανία: Συνεννόηση κυβέρνησης για αλλαγές σε πρόνοια, αυτοκίνητο, οδούς

Η κυβερνητική επιτροπή συμφώνησε σε μεταρρυθμίσεις στην κοινωνική πρόνοια, την οδοποιία και τον κλάδο αυτοκινήτου, με αυστηρότερες κυρώσεις για το επίδομα και επιπλέον 3 δισ. ευρώ στον τομέα οδοποιίας για υποδομές.