ΓΔ: 2661.3 -0.99% Τζίρος: 4,264.03 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:35:04
epsilon net
Φώτο: Epsilon Net

Epsilon Net: Hμερίδα του Επαγγ. Επιμελητηρίου για την ηλεκτρονική τιμολόγηση

Πάνω από 800 επαγγελματίες  παρακολούθησαν τη διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση με βασικό θέμα το συνεχώς μεταβαλλόμενο οικονομικό και φορολογικό περιβάλλον και τις εξελίξεις στην υιοθέτηση της πλατφόρμας myDATA της ΑΑΔΕ

Oλοκληρώθηκε η δωρεάν ενημερωτική ημερίδα του Επαγγελματικού Επιμελητήριου Αθηνών για την πλατφόρμα myDATA της ΑΑΔΕ και την Ηλεκτρονική Τιμολόγηση που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά την Πέμπτη 25/2 με την στήριξη της Epsilon Net.

Πάνω από 800 επαγγελματίες  παρακολούθησαν τη διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση με βασικό θέμα το συνεχώς μεταβαλλόμενο οικονομικό και φορολογικό περιβάλλον και τις εξελίξεις στην υιοθέτηση της πλατφόρμας myDATA της ΑΑΔΕ. Ο Πρόεδρος του ΕΕΑ, κ. Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου στο χαιρετισμό του καλωσόρισε και ευχαρίστησε τον Όμιλο της Epsilon Net για την συμμετοχή του στην Ημερίδα, την προσφορά του στη διάδοση της γνώσης σχετικά με το myDATA και τα ηλεκτρονικά βιβλία και της παροχής λύσεων στις ΜΜΕ και τους ελεύθερους επαγγελματίες σχετικά με τις ανάγκες και υποχρεώσεις που προκύπτουν από το συγκεκριμένο μέτρο. Ο κ. Σπύρος Σταυρούλιας, Οικονομικός Επόπτης του Ε.Ε.Α, ο κ. Παναγιώτης Παντελής, μέλος του Δ.Σ. του Ε.Ε.Α. και Πρόεδρος της Επιτροπής Λογιστών του Επιμελητηρίου και ο κ. Ηλίας Χατζηγεωργίου, Αντιπρόεδρος της Επιτροπής αναφέρθηκαν στις νέες υποχρεώσεις επιχειρήσεων και επαγγελματιών που συνδέονται με τα Ηλεκτρονικά Τιμολόγια από 1.4.21.

Στη συνέχεια, ο κ. Πέτρος Κοραλής, Διευθυντής Πωλήσεων της Epsilon Net αναφέρθηκε σε όλη την 360Ο γκάμα λύσεων της Epsilon Net για την Ηλεκτρονική Τιμολόγηση και παρουσίασε αναλυτικά την πιο ολοκληρωμένη Web εφαρμογή της αγοράς, το Epsilon Smart. Η βραβευμένη και πλέον καινοτόμα εμπορική εφαρμογή για γρήγορη έκδοση και αποστολή παραστατικών με ταυτόχρονη, online ενημέρωση της myDATA και του λογιστή προσφέρει ταχύτητα, ευκολία και ασφάλεια στο χρήστη μέσα από ένα πλήρως φιλικό περιβάλλον. Η πρόσβαση στην πλατφόρμα γίνεται οποιαδήποτε στιγμή από οποιαδήποτε συσκευή, ενώ καλύπτει ένα σύνολο αναγκών του επαγγελματία, όπως Διαχείριση Παραστατικών,  Εξόδων, Εισπράξεις, Πληρωμές, Ραντεβού. Οι νέες, εξειδικευμένες εκδόσεις του Epsilon Smart για επαγγελματικούς κλάδους (Epsilon Smart Themida, Epsilon Smart Hygeia, Epsilon Smart Architect, Epsilon Smart Philoxenia) προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερη ευκολία στους ελεύθερους επαγγελματίες καλύπτοντας τις εξειδικευμένες ανάγκες τους. Το Epsilon Smart είναι συνδρομητική υπηρεσία, χωρίς κόστος εγκατάστασης και διατίθεται για δωρεάν δοκιμή μέσα από την ιστοσελίδα www.epsilonsmart.gr 

Οι συμμετέχοντες επαγγελματίες είχαν την ευκαιρία να θέσουν ερωτήματα, τα οποία θα απαντηθούν από την Επιστημονική Ομάδα της Epsilon Net και οι απαντήσεις θα προωθηθούν από το Επιμελητήριο σε όλους τους συμμετέχοντες.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε μαγνητοσκοπημένη την ημερίδα εδώ

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γιάννης Χατζηθεοδοσίου ομιλία
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Χατζηθεοδοσίου: Ίση μεταχείριση των επιχειρήσεων στο τέλος επιτηδεύματος

Ο πρόεδρος του ΕΕΑ, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, τονίζει την ανάγκη επανεξέτασης της σταδιακής κατάργησης του τέλους επιτηδεύματος για τις επιχειρήσεις της Αττικής, ζητώντας ίση μεταχείριση με τις υπόλοιπες περιοχές.
Γιάννης Χατζηθεοδοσίου ομιλία
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Χατζηθεοδοσίου: Απαιτούνται στοχευμένα μέτρα για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Ο πρόεδρος του ΕΕΑ, Γ. Χατζηθεοδοσίου, τονίζει πως οι εξαγγελίες Μητσοτάκη στη ΔΕΘ δεν ανταποκρίνονται στις ανάγκες των μικρομεσαίων για ρευστότητα, ενώ θεωρεί ανεπαρκείς τις μειώσεις στα τεκμήρια και στην προκαταβολή φόρου.
Αλέξης Τσίπρας ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε με τους προέδρους ΓΣΕΒΕΕ και ΕΕΑ

Ο Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε με τους προέδρους ΕΒΕΕ και Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, συζητώντας τα βασικά προβλήματα αυτοαπασχολούμενων και μικρών επιχειρήσεων, τη διαγραφή προστίμων και την κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος.
Γιάννης Χατζηθεοδοσίου ομιλία
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

70% των κρουσμάτων Δυτικού Νείλου στην Αττική και 10 θάνατοι

Ο πρόεδρος του ΕΕΑ, Γ. Χατζηθεοδοσίου, ζητά διαφάνεια για τις ενέργειες κατά της εξάπλωσης του ιού Δυτικού Νείλου, ειδικά στην Αττική, αναρωτώμενος αν οι αρχές έδρασαν έγκαιρα ή υποτίμησαν τον κίνδυνο για τη δημόσια υγεία.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το καλοκαίρι αυξάνονται τα τροχαία – Προσοχή στους δρόμους

Ο Νίκος Γρέντζελος επισήμανε στην ΕΡΤ τους αυξημένους κινδύνους οδικής ασφάλειας το καλοκαίρι λόγω μειωμένης κίνησης και ταχύτητας στους δρόμους, ενώ έδωσε συμβουλές για ασφαλείς μετακινήσεις και σωστή χρήση του ΚΟΚ.