ΓΔ: 2207.73 0.16% Τζίρος: 609.87 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01

Παπαστράτος: Δωρεά 50 καινούριων αναπνευστήρων υψηλής τεχνολογίας για τις ΜΕΘ

Σήμερα παραδοθήκαν 19 καινούριοι αναπνευστήρες υψηλής τεχνολογίας στο Γενικό Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών «Η Σωτηρία» και μέσα στις επόμενες ημέρες θα παραδοθούν άλλοι 31.

Παραδόθηκαν σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών «Η Σωτηρία», 19 καινούριοι αναπνευστήρες υψηλής τεχνολογίας, που θα εξοπλίσουν άμεσα αντίστοιχες νέες κλίνες στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου, και πιο συγκεκριμένα στη ΜΕΘ του Κέντρου Αναπνευστικής Ανεπάρκειας και στη ΜΕΘ της Πανεπιστημιακής Πνευμονολογικής Κλινικής.

Οι αναπνευστήρες που παραδόθηκαν είναι το πρώτο μέρος της δωρεάς της εταιρείας «Παπαστράτος». Τις επόμενες ημέρες θα παραδοθούν στο Υπουργείο Υγείας άλλοι 31, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό της δωρεάς της «Παπαστράτος», σε 50 καινούριους αναπνευστήρες υψηλής τεχνολογίας για Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

Ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας ευχαριστεί την εταιρεία «Παπαστράτος» για τη σημαντική συμβολή της στην ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, για την αντιμετώπιση της μεγάλης κρίσης Δημόσιας Υγείας που βιώνουμε στη χώρα.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εργοστάσιο Παπαστράτος Ασπρόπυργος
ESG

Παπαστράτος: Στο επίκεντρο η προστασία ανηλίκων και τα προϊόντα νικοτίνης

Η Παπαστράτος διοργάνωσε εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη για την αποτροπή πρόσβασης ανηλίκων σε προϊόντα καπνού, τον ρόλο των εναλλακτικών προϊόντων για ενήλικους καπνιστές και τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις των αποτσίγαρων.
Εργοστάσιο Παπαστράτος Ασπρόπυργος
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Παπαστράτος: Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση της μεγαλύτερης «πράσινης» επένδυσης

Η Παπαστράτος ολοκλήρωσε την πρώτη φάση επένδυσης για τη βιώσιμη λειτουργία του εργοστασίου της στον Ασπρόπυργο, με 4.000 φωτοβολταϊκά πάνελ και στόχο μηδενικό αποτύπωμα άνθρακα.
Μαργώνης Νικόλτσιου
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Γ. Μαργώνης: Στην 4η φάση επενδύσεων η Παπαστράτος για μια Ελλάδα χωρίς τσιγάρο

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Παπαστράτος, Γιώργος Μαργώνης, σε συνέντευξή του στο Business Daily αναφέρεται στον μετασχηματισμό της εταιρείας, τονίζοντας την ανάγκη ισορροπημένης φορολογίας, καταπολέμησης του παράνομου εμπορίου και προστασίας των ανηλίκων.
Βιομηχανική παραγωγή
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ο δρόμος για την αναγέννηση της παραγωγής στην Ελλάδα: 4 ιστορίες επιτυχίας

Παπαστράτος, Ν. Μπαζίγος, Erma Tech και Theon Group δείχνουν πώς η ελληνική βιομηχανία μπορεί να πρωταγωνιστεί διεθνώς, επενδύοντας στην τεχνολογία, το ανθρώπινο δυναμικό και την εξωστρέφεια.
Λογότυπο Παπαστράτος
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Παπαστράτος: Η Ελλάδα πρωτοπόρος στη μείωση καπνίσματος και παράνομου εμπορίου

Στη ΔΕΘ η Παπαστράτος ανέδειξε την πρόοδο της Ελλάδας στη μείωση του καπνίσματος και στον περιορισμό παράνομου εμπορίου, με έμφαση σε καινοτομία και δημόσια υγεία.