ΓΔ: 2024.37 -1.74% Τζίρος: 278.78 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Τρένο Hellenic Train σταθμός
Φωτο: Konstantinos Tsakalidis / SOOC

Η Hellenic Train διαψεύδει οποιαδήποτε αποεπένδυση από την Ελλάδα

«Η εταιρεία απορρίπτει κάθε αμφιβολία για τη συνέχιση του έργου της και για το μέλλον της ως μέρος των ελληνικών σιδηροδρομικών μεταφορών» αναφέρεται σε ανακοίνωση.

Διαψεύδει κατηγορηματικά οποιαδήποτε αποεπένδυση από την Ελλάδα η Hellenic Train με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα.

Με ανακοίνωσή της η Hellenic Train ταυτόχρονα, επιβεβαιώνει την πρόθεσή της να συνεχίσει να λειτουργεί στην υπηρεσία του επιβατικού κοινού, τηρώντας τη δέσμευσή της για τη βελτίωση του ελληνικού σιδηροδρομικού συστήματος.

Η ανακοίνωση της εταιρείας έχει ως εξής:

«Σε συνέχεια φημολογίας που κυκλοφόρησε τις τελευταίες ημέρες σε μερίδα του Τύπου, η Hellenic Train διαψεύδει κατηγορηματικά οποιαδήποτε αποεπένδυση από την Ελλάδα και επιβεβαιώνει την πρόθεσή της να συνεχίσει να λειτουργεί στην υπηρεσία του επιβατικού κοινού, τηρώντας τη δέσμευσή της για τη βελτίωση του ελληνικού σιδηροδρομικού συστήματος.

Κατά συνέπεια, η εταιρεία απορρίπτει κάθε αμφιβολία για τη συνέχιση του έργου της και για το μέλλον της ως μέρος των ελληνικών σιδηροδρομικών μεταφορών».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αλέξης Χαρίτσης στη Βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χαρίτσης: «Ανοιχτή πληγή» οι μεταφορές, επίθεση για σύμβαση Hellenic Train

Ο Αλέξης Χαρίτσης χαρακτήρισε τις μεταφορές «βαθιά, ανοιχτή πληγή» για την κοινωνία, τονίζοντας πως η νέα σύμβαση με τη Hellenic Train δεν βελτιώνει τον σιδηρόδρομο και ωφελεί μόνο τον ιδιώτη πάροχο, ενώ η κυβέρνηση δεν αναλαμβάνει ευθύνες.
τρένο Hellenic Train σταθμός
ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Πάτρα: Τροποποιήσεις δρομολογίων Προαστιακού στις 29/3 λόγω Ημιμαραθωνίου

Αύριο, Κυριακή 29 Μαρτίου, λόγω του Διεθνούς Ημιμαραθωνίου Πάτρας, θα ισχύσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Προαστιακό Σιδηρόδρομο Πάτρας και θα καταργηθούν ορισμένα δρομολόγια, σύμφωνα με την Hellenic Train.
Συνωστισμός σε αίθουσα δικαστηρίου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεχίζεται η δίκη για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη

Η δίκη για το δυστύχημα στα Τέμπη συνεχίζεται την 1η Απριλίου, μετά τη διακοπή που σημειώθηκε λόγω αντιδράσεων του κοινού σχετικά με την αίθουσα. Η πρόεδρος είχε ξεκινήσει με την εκφώνηση των ονομάτων των κατηγορουμένων.