ΓΔ: 2613.23 -0.02% Τζίρος: 212.13 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Liker-Kina-Kweichow Moutai
Shutterstock

Ο κινεζικός όμιλος Kweichow Moutai θα προωθήσει 34.500 τόνους λικέρ εξαιρετικής ποιότητας το 2020

Η παραγωγή του λικέρ γίνεται από το αρχαίο σιτηρό σόργο (sorghum), ενώ ο αναφερόμενος όμιλος έχει την πρώτη θέση και στην παραγωγή του παραδοσιακού λευκού αλκοολούχου ποτού.

Ο κινεζικός εταιρικός όμιλος παραγωγής λικέρ Kweichow Moutai Group θα προωθήσει στην αγορά περίπου 34.500 τόνους από το λικέρ εξαιρετικής ποιότητας που παράγει (Moutai liquor) το 2020. Από την ποσότητα αυτή, οι 2.000 τόνοι προορίζονται για εξαγωγές.

Η παραγωγή του λικέρ γίνεται από το αρχαίο σιτηρό σόργο (sorghum), ενώ ο αναφερόμενος όμιλος έχει την πρώτη θέση και στην παραγωγή του παραδοσιακού λευκού αλκοολούχου ποτού (baijiu) που προσφέρεται στην Κίνα σε όλες τις επίσημες εκδηλώσεις.
Το λικέρ θεωρείται προϊόν πολυτελείας και προσφέρεται επίσης, ως δώρο.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Επιβατικό αεροσκάφος απογείωση
ΔΙΕΘΝΗ

Η Air China συνδέει Πεκίνο-Ζάγκρεμπ με στάση Βουκουρέστι από 4/9

Η Air China εγκαινιάζει νέα αεροπορική γραμμή Πεκίνο-Βουκουρέστι-Ζάγκρεμπ από 4 Σεπτεμβρίου, με δρομολόγια Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, συνεχίζοντας την επέκταση των ευρωπαϊκών της πτήσεων μετά τη σύνδεση με Βενετία.
Σημαία Κίνας γρανάζια βιομηχανίας
ΔΙΕΘΝΗ

Πεκίνο: Σχέδιο για σύγχρονη βιομηχανία άνθρακα έως το 2030

Το Πεκίνο σχεδιάζει ως το 2030 ένα σύγχρονο σύστημα βιομηχανίας άνθρακα, συνδυάζοντας ενεργειακή ασφάλεια και πράσινη μετάβαση, με αυστηρότερα μέτρα και αναβάθμιση δομών στο πλαίσιο του 15ου Πενταετούς Προγράμματος.
Σημαίες Αυστραλίας Κίνας
ΔΙΕΘΝΗ

Κινεζική εταιρεία προκατασκεύασε 19όροφο ξενοδοχείο στο Μπρίσμπεϊν

Ένα 19ώροφο ξενοδοχείο στο Μπρίσμπεϊν κατασκευάστηκε με προκατασκευασμένες μονάδες από την Κίνα, επιτρέποντας την ανέγερση ενός ορόφου σε τέσσερις με πέντε ημέρες, δείχνοντας τη μετάβαση της κατασκευής από το εργοτάξιο στη βιομηχανία.
Σημαία Κίνας γρανάζια βιομηχανίας
ΔΙΕΘΝΗ

Κίνα: 65,1% η διείσδυση νέων ενεργειακών οχημάτων στην αγορά τον Ιούλιο

Τον Ιούλιο, το 65,1% των πωλήσεων επιβατικών αυτοκινήτων στην Κίνα αφορούσαν οχήματα νέας ενεργειακής τεχνολογίας (NEV), με ετήσια αύξηση 11,6% και μηνιαία 2,1%, σύμφωνα με στοιχεία της Ένωσης Επιβατηγών Αυτοκινήτων Κίνας (CPCA).
αναμμένο κερί πένθους
ΔΙΕΘΝΗ

Πέθανε ο πρώην πρωθυπουργός της Κίνας, Ζου Ρονγκτζί

Ο πρώην Κινέζος πρωθυπουργός Ζου Ρονγκτζί πέθανε σήμερα στο Πεκίνο σε ηλικία 97 ετών. Προώθησε σημαντικές οικονομικές μεταρρυθμίσεις και ξεχώριζε για τον ευθύ λόγο του, συχνά επικρίνοντας σκληρά τις κακοτεχνίες και τους τραπεζίτες.
Πόλη Πεκίνο ηλιοβασίλεμα
ΔΙΕΘΝΗ

Ξεκίνησε η διαπίστευση δημοσιογράφων για το CIFTIS 2026 στο Πεκίνο

Ξεκίνησαν οι διαπιστεύσεις των δημοσιογράφων για τη Διεθνή Έκθεση CIFTIS, που θα διεξαχθεί 9-13 Σεπτεμβρίου στο Πεκίνο. Οι αιτήσεις μπορούν να γίνουν έως 26 Αυγούστου, διαδικτυακά στην ιστοσελίδα www.ciftis.org.