ΓΔ: 2701.38 0.37% Τζίρος: 263.96 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Άνγκελα Μέρκελ

Έντονος προβληματισμός για την υγεία της Α. Μέρκελ

Ο φακός την κατέγραψε να απλώνει το χέρι της για να κρατηθεί από τον Πολωνό πρωθυπουργό. Παραπάτησε και στην επίσκεψη στο Άουσβιτς.

Νέες ανησυχίες για την κατάσταση της υγείας της Γερμανίδας καγκελαρίου, Άνγκελας Μέρκελ, δημιούργησε η πρόσφατη επίσκεψή της στο Άουσβιτς, στην Πολωνία, η πρώτη Γερμανού ηγέτη μετά από εκείνη του Χέλμουτ Κολ, πριν από 25 χρόνια.

Στη διάρκεια της κατάθεσης στεφάνων στη μνήμη των θυμάτων του Ολοκαυτώματος, ο φακός τη συνέλαβε να χάνει για μια στιγμή την ισορροπία της. Μάλιστα, η Γερμανίδα καγκελάριος φαίνεται να απλώνει το χέρι της για να κρατηθεί από τον Πολωνό πρωθυπουργό, Ματέους Μοραβιέτσκι.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μέρκελ
ΔΙΕΘΝΗ

Η Μέρκελ θέλει ακόμα περισσότερες κινεζικές επενδύσεις στη Γερμανία

Η καγκελάριος της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ δήλωσε ότι η χώρα της θέλει περισσότερες κινεζικές επενδύσεις και διαβεβαίωσε ότι καλωσορίζει όλες τις κινεζικές επιχειρήσεις που προχωρούν σε τέτοιες τοποθετήσεις.
Μέρκελ
ΔΙΕΘΝΗ

Γερμανία: Διαψεύδει ρήξη με Α. Μέρκελ η Κραμπ-Καρενμπάουερ

Η Μέρκελ και η Κραμπ-Καρενμπάουερ ταξίδεψαν στις ΗΠΑ με χωριστές πτήσεις σχεδόν ταυτόχρονα πριν από μία εβδομάδα, γεγονός που ενέτεινε τη σεναριολογία περί ρήξης στη σχέση της επικεφαλής της κυβέρνησης «μεγάλου συνασπισμού».
Ντόναλντ Τραμπ ομιλία
ΔΙΕΘΝΗ

Τραμπ: Η Ρωσία δεν σχεδιάζει επίθεση κατά του ΝΑΤΟ

Ο Τραμπ τόνισε ξανά πως ο Πούτιν δεν σχεδιάζει επίθεση στο ΝΑΤΟ, σχολιάζοντας το περιστατικό με το drone στη Γερμανία. Παράλληλα, δήλωσε ότι δύο απεσταλμένοι του θα προτείνουν λύση για τον πόλεμο σε Ρωσία και Ουκρανία.
Κυβερνοέγκλημα προειδοποίηση υπολογιστή
ΔΙΕΘΝΗ

Χάκερ διέρρευσαν κλεμμένα δεδομένα του δήμου Βερολίνου στη Γερμανία

Χάκερ διέρρευσαν στο darknet 1,4 εκατ. αρχεία από τον δήμο Βερολίνου μετά τη μη καταβολή λύτρων, σύμφωνα με τον RBB. Οι δράστες δημοσιοποίησαν προσωπικά έγγραφα, σχολιάζοντας: «Καλή διασκέδαση, κυνηγοί δεδομένων».
Εμανουέλ Μακρόν πορτρέτο
ΔΙΕΘΝΗ

Ο Μερτς δεν θα παρευρεθεί στη σύνοδο με Μακρόν στη Γαλλία την επόμενη εβδομάδα

Μετά την αποχώρηση SpaceX και Blue Origin, νέο πλήγμα για τη διαστημική σύνοδο στο Παρίσι: ο καγκελάριος Φρίντριχ Μερτς δεν θα παραστεί λόγω πολιτικών υποχρεώσεων. Η Γερμανία θα εκπροσωπηθεί από δύο υπουργούς.