Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι που τραυματίστηκαν κατά την επίθεση στο αεροδρόμιο του Ριάντ νοσηλεύονται σε μονάδες εντατικής θεραπείας, όπως αναφέρουν νοσοκομειακές πηγές. Το περιστατικό έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία για την ασφάλεια στο διεθνές αεροδρόμιο της πρωτεύουσας της Σαουδικής Αραβίας.
Διπλωματική πηγή σημείωσε ότι το διεθνές αεροδρόμιο δέχθηκε πλήγμα από πύραυλο που εκτοξεύτηκε από τις δυνάμεις των Χούθι. Το συμβάν υπογραμμίζει την αυξανόμενη ένταση στην περιοχή και τις επιπτώσεις στις αεροπορικές μεταφορές.
Σύμφωνα με νοσοκομειακή πηγή, «δεκάδες άνθρωποι τραυματίσθηκαν στο αεροδρόμιο, στην πλειονότητά τους Σαουδάραβες. Τουλάχιστον πέντε από αυτούς, όλοι Σαουδάραβες, βρίσκονται στην εντατική». Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ελικόπτερα στο νοσοκομείο για να λάβουν την απαραίτητη ιατρική φροντίδα.