ΓΔ: 2661.3 -0.99% Τζίρος: 4,264.03 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:35:04
Μνημείο Αζαντί Ιράν

Η Τεχεράνη καταδικάζει το θάνατο 3 Λιβανέζων δημοσιογράφων από το Ισραήλ

Ο Ιρανός ΥΠΕΞ Αμπάς Αραγτσί καταδίκασε τον θάνατο τριών Λιβανέζων δημοσιογράφων από ισραηλινό πλήγμα, κάνοντας λόγο για «στοχευμένη δολοφονία» και «κατάφωρη παραβίαση διεθνούς δικαίου» μέσω Telegram.

Ο υπουργός Εξωτερικών του Ιράν Αμπάς Αραγτσί καταδίκασε έντονα τον θάνατο τριών Λιβανέζων δημοσιογράφων, οι οποίοι σκοτώθηκαν το Σάββατο έπειτα από ισραηλινό πλήγμα, σύμφωνα με διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Σε ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του στην εφαρμογή Telegram, ο Αραγτσί χαρακτήρισε τους θανάτους ως «στοχευμένη δολοφονία» και «κατάφωρη παραβίαση του διεθνούς δικαίου», υπογραμμίζοντας ότι το Ιράν καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΗΕ σημαίες εξωτερικά
ΔΙΕΘΝΗ

Ισραήλ: Η Τουρκία μιμείται το Ιράν ενισχύοντας τη στρατιωτική της παρουσία στη Συρία

Ο Ισραηλινός πρέσβης στον ΟΗΕ, Ντάνι Ντάνον, επέκρινε την αυξημένη στρατιωτική παρουσία της Τουρκίας στη Συρία, τονίζοντας ότι ξεπερνά κατά πολύ την ισραηλινή ζώνη ασφαλείας και προειδοποίησε για απειλές προς το Ισραήλ.
Το κτίριο της Κνεσέτ
ΔΙΕΘΝΗ

Ισραήλ: Το κόμμα Νετανιάχου επιδιώκει αποκλεισμό ψήφου ομογενών

Το κόμμα του Νετανιάχου προσέφυγε στην εκλογική επιτροπή για να σταματήσει προσπάθειες μεταφοράς ομογενών Ισραηλινών στη χώρα ώστε να ψηφίσουν, καθώς ο εκλογικός νόμος επιτρέπει ψήφο μόνο στην επικράτεια.
SPYDER
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αντιπαράθεση για την Ασπίδα του Αχιλλέα - Ελληνικός ο πηγαίος κώδικας, λέει ο Δαβάκης

Αντιπαράθεση στη Βουλή για την Ασπίδα του Αχιλλέα μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης. Ελληνικός ο πηγαίος κώδικας και το λογισμικό της Ασπίδας του Αχιλλέα υπογράμμισε ο ΥΦΕΘΑ, Θανάσης Δαβάκης. Τι είπε για τις 19 ελληνικές εταιρίες που μετέχουν στον θόλο και για το πως οι αμυντικές επενδύσεις τροφοδοτούν την εγχώρια ανάπτυξη.
Κωνσταντίνος Τασούλας πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίδοση διαπιστευτηρίων στους νέους πρέσβεις

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κ. Τασούλας παρέλαβε σήμερα τα διαπιστευτήρια των νέων πρέσβεων Νιγηρίας, Εσθονίας, Δανίας, Ισραήλ και Σαουδικής Αραβίας. Παρόντες ήταν ο υφυπουργός Εξωτερικών Τ. Χατζηβασιλείου και η πρέσβης Α. Χατζή.