ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 09:48:09
Μανάμα Μπαχρέιν skyline
Η εντυπωσιακή πόλη της Μανάμα στο Μπαχρέιν κατά το σούρουπο πάνω από τον Περσικό Κόλπο.

Μπαχρέιν: Δύο ξενοδοχεία χτυπήθηκαν από ιρανική επιδρομή, χωρίς νεκρούς

Το υπουργείο Εσωτερικών του Μπαχρέιν γνωστοποίησε ότι από ιρανική επίθεση σε ξενοδοχεία και πολυκατοικία στη Μανάμα προκλήθηκαν υλικές ζημιές χωρίς θύματα, ενώ νωρίτερα αναχαιτίστηκαν τρεις πύραυλοι προς αεροπορική βάση.

Το υπουργείο Εσωτερικών του Μπαχρέιν ανακοίνωσε τις πρώτες πρωινές ώρες ότι δύο ξενοδοχεία και μια πολυκατοικία υπέστησαν ζημιές από ιρανική επιδρομή στην πρωτεύουσα Μανάμα. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, προκλήθηκαν μόνο υλικές καταστροφές, χωρίς να υπάρξουν θύματα.

Λίγο νωρίτερα, οι αρχές του βασιλείου του Κόλπου είχαν γνωστοποιήσει ότι αναχαίτισαν τρεις πυραύλους οι οποίοι κατευθύνονταν προς αεροπορική βάση.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σύγκρουση ΗΠΑ Ιράν πολεμικά αεροσκάφη
ΔΙΕΘΝΗ

Ιράν: Επίθεση με πυραύλους των Φρουρών της Επανάστασης σε Ισραήλ και γειτονικές χώρες

Οι Φρουροί της Επανάστασης ανακοίνωσαν νέες πυραυλικές επιθέσεις κατά του Ισραήλ, του Κουβέιτ, του Μπαχρέιν και της Ιορδανίας με κατευθυνόμενους πυραύλους και drones, στοχεύοντας μεταξύ άλλων το Τελ Αβίβ και αμερικανικές βάσεις.
Έκρηξη σε εργοστάσιο
ΔΙΕΘΝΗ

Ιρανικός πύραυλος προκάλεσε ζημιές σε διυλιστήριο στη Χάιφα, λέει το Ισραήλ

Θραύσματα ιρανικού πυραύλου που αναχαιτίστηκε από το Ισραήλ έπεσαν σε διυλιστήριο στη Χάιφα, προκαλώντας υλικές ζημιές αλλά χωρίς θύματα ή διαρροές. Οι εγκαταστάσεις δεν υπέστησαν σοβαρές ζημιές, σύμφωνα με τις αρχές.
Καπνός Μεσανατολικό ξέσπασμα
ΔΙΕΘΝΗ

Εκρήξεις στη Μανάμα εν μέσω έντασης Μπαχρέιν-Ιράν

Εκρήξεις σημειώθηκαν σήμερα στη Μανάμα του Μπαχρέιν, καθώς το Ιράν συνεχίζει επιθέσεις αντιποίνων σε χώρες του Κόλπου. Από τις 28 Φεβρουαρίου, το Μπαχρέιν έχει δεχθεί ιρανικές πυραυλικές και drone επιθέσεις με δύο νεκρούς ως τώρα.
ΟΗΕ σημαίες εξωτερικά
ΔΙΕΘΝΗ

ΟΗΕ: Συμβούλιο Ασφαλείας ενέκρινε ψήφισμα κρατών Κόλπου κατά Ιράν

Το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ ενέκρινε ψήφισμα που καταδικάζει τις επιθέσεις του Ιράν σε χώρες της περιοχής, με 13 ψήφους υπέρ και 2 αποχές, ζητώντας από την Τεχεράνη να σταματήσει άμεσα τις επιθέσεις.