ΓΔ: 2484.69 0.38% Τζίρος: 304.70 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Κατεστραμμένο κτίριο Ουκρανία

Τέσσερις νεκροί από ρωσικά πλήγματα στη Ντνιπροπετρόβσκ

Τέσσερις νεκροί και δύο τραυματίες από ρωσικές επιθέσεις σε τρεις κοινότητες στην περιφέρεια Ντνιπροπετρόβσκ της Ουκρανίας, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές.

Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από ρωσικά πλήγματα στην περιφέρεια Ντνιπροπετρόβσκ της νοτιοανατολικής Ουκρανίας, σύμφωνα με ανακοίνωση των τοπικών αρχών.

Ο περιφερειάρχης Ολεξάντρ Χαντζά ανέφερε σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Telegram ότι στο στόχαστρο των ρωσικών δυνάμεων βρέθηκαν τρεις κοινότητες κοντά στο Σινέλνικοβε, ανατολικά της πόλης Ντνίπρο.

Σε μία από αυτές, ένας άνδρας σκοτώθηκε και η σύζυγός του τραυματίστηκε. Σε άλλη περιοχή, ένα ζευγάρι και ο 45χρονος γιος τους έχασαν τη ζωή τους, ενώ μια γυναίκα τραυματίστηκε σε διαφορετικό χωριό της περιφέρειας, όπως διευκρίνισε ο περιφερειάρχης.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έκρηξη στην Ουκρανία
ΔΙΕΘΝΗ

Τρεις νεκροί στη Νικόπολη από ρωσικό drone στην Ουκρανία

Τρεις άνθρωποι, ανάμεσά τους μια 87χρονη και ο 51χρονος γιος της, έχασαν τη ζωή τους από επίθεση ρωσικού drone στη Νικόπολη Ουκρανίας, σύμφωνα με τον περιφερειάρχη. Θύματα δέχθηκαν επίθεση ενώ περπατούσαν στο δρόμο.
Σύγκρουση Ρωσίας Ουκρανίας
ΔΙΕΘΝΗ

Τουλάχιστον 11 νεκροί από ρωσικά πλήγματα σε πόλεις της Ουκρανίας

Τουλάχιστον 11 νεκροί από ρωσικές επιθέσεις σε ουκρανικές πόλεις, με μία να προκαλεί ζημιές στη Λαύρα των Σπηλαίων στο Κίεβο, μνημείο της Unesco. Η Μόσχα αρνείται την ευθύνη, ενώ υπάρχουν διεθνείς καταδίκες.
Κρεμλίνο Μόσχα ηλιοβασίλεμα
ΔΙΕΘΝΗ

Το Κρεμλίνο μιλά για «αλλαγή παραδείγματος» στον πόλεμο στην Ουκρανία

Το Κρεμλίνο δήλωσε ότι ο πόλεμος στην Ουκρανία περνά σε νέα φάση λόγω «τρομοκρατικών ενεργειών» του Κιέβου κατά αμάχων, μετά τις ρωσικές επιθέσεις που προκάλεσαν τουλάχιστον 18 θανάτους. Προηγήθηκαν προειδοποιήσεις για συστηματικά πλήγματα.
Σύγκρουση Ρωσίας Ουκρανίας
ΔΙΕΘΝΗ

Τουλάχιστον 15 νεκροί από ρωσική επίθεση με drones και πυραύλους στην Ουκρανία

Ρωσικά drones και πύραυλοι έπληξαν το Κίεβο και άλλες πόλεις της Ουκρανίας, προκαλώντας τουλάχιστον 15 νεκρούς, ανάμεσά τους παιδιά. Οι επιθέσεις ακολούθησαν ρωσικές προειδοποιήσεις για νέα πλήγματα μετά από πρόσφατο χτύπημα στο Λουχάνσκ.