ΓΔ: 2259.73 -2.14% Τζίρος: 237.84 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:05
Κινηματογραφικός προβολέας
Προβολή ταινίας με παλαιό κινηματογραφικό προβολέα και άδεια οθόνη σε σκοτεινή αίθουσα.

Τζολί: Oι ουλές της μαστεκτομής «σύμβολο δύναμης και ζωής»

Η Αντζελίνα Τζολί είπε στο France Inter ότι βλέπει τις ουλές από τη διπλή μαστεκτομή του 2013 ως επιλογή ζωής «για να είμαι εδώ για τα παιδιά μου». Παράλληλα, επιστρέφει με τη νέα ταινία «Couture».

Η Αντζελίνα Τζολί μίλησε με ειλικρίνεια για τον τρόπο που αντιμετωπίζει τα σημάδια από τη διπλή μαστεκτομή στην οποία υποβλήθηκε το 2013, αποκαλύπτοντας ότι τα θεωρεί σύμβολο δύναμης και ζωής.

 Σε συνέντευξή της στο γαλλικό μέσο France Inter, η διάσημη ηθοποιός εξήγησε πως πάντα την ενδιέφεραν περισσότερο οι «πληγές» και οι εμπειρίες που κουβαλούν οι άνθρωποι.

«Δεν με ελκύει η ιδέα μιας τέλειας ζωής χωρίς πληγές. Βλέπω τις ουλές μου ως μια επιλογή που έκανα για να παραμείνω εδώ, όσο το δυνατόν περισσότερο, για τα παιδιά μου. Τις αγαπώ γι' αυτό ακριβώς το λόγο», ανέφερε χαρακτηριστικά η βραβευμένη με Όσκαρ σταρ.

Η Τζολί πρόσθεσε ότι νιώθει ευγνωμοσύνη που είχε τη δυνατότητα να δράσει προληπτικά για την υγεία της, τονίζοντας πως η απώλεια της μητέρας της σε νεαρή ηλικία επηρέασε βαθιά τη στάση της απέναντι στη ζωή. «Έχασα τη μητέρα μου σε νεαρή ηλικία και σήμερα μεγαλώνω τα παιδιά μου χωρίς γιαγιά», σημείωσε.

Σύμφωνα με το περιοδικό People, η μητέρα της, η ηθοποιός Μαρσελίν Μπερτράν, πέθανε το 2007 στα 56 της χρόνια μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο. Τον Μάιο του 2013, μέσα από άρθρο γνώμης στους New York Times με τίτλο "My Medical Choice", η Τζολί αποκάλυψε ότι είναι φορέας της γονιδιακής μετάλλαξης BRCA1, που αυξάνει σημαντικά τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του μαστού.

«Για μένα, έτσι είναι η ζωή. Θεωρώ πως αν φτάσεις στο τέλος της διαδρομής σου χωρίς να έχεις κάνει λάθη, χωρίς να έχεις προκαλέσει έστω και λίγο χάος, αν δεν έχεις ουλές, τότε μάλλον δεν έζησες μια γεμάτη ζωή», συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Η νέα ταινία της Τζολί

Η Αντζελίνα Τζολί πρωταγωνιστεί στη νέα της ταινία «Couture», η οποία διαδραματίζεται κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού. Υποδύεται τη Maxine Walker, μια σκηνοθέτιδα που προσπαθεί να διαχειριστεί το διαζύγιό της ενώ ταυτόχρονα αντιμετωπίζει τη διάγνωση καρκίνου του μαστού.

Το σενάριο και τη σκηνοθεσία υπογράφει η βραβευμένη Γαλλίδα δημιουργός Αλίς Βινοκούρ, ενώ στο καστ συμμετέχουν οι Λουί Γκαρέλ, Βενσάν Λιντόν, Έλα Ραμπφ και Ανιέρ Ανέι. Η πρεμιέρα της ταινίας πραγματοποιήθηκε στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νίκος Ανδρουλάκης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρουλάκης: Τρία μέτρα κατά τραπεζών και ολιγοπωλίων στην αγορά

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης προτείνει τρία μέτρα για τις τράπεζες και τα ολιγοπώλια, ζητώντας έκτακτη εισφορά στα κέρδη, ταχύτερη απόσβεση αναβαλλόμενου φόρου και κατάργηση χρεώσεων.
Γυναίκα σε εκδήλωση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επιτυχής λαπαροτομία για τη Μαρέβα Μητσοτάκη που διαγνώστηκε με ειλεού

Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη εισήχθη στις 17/4/2026 στον "Ευαγγελισμό" με έντονο κοιλιακό άλγος, υποβλήθηκε επιτυχώς σε λαπαροτομία λόγω ειλεού από συμφύσεις και αναρρώνει σε άριστη κατάσταση.
Γουρούνια σε χοιροτροφείο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αφθώδης πυρετός: 43 κρούσματα σε 54 εκτροφεία στη Λέσβο

Στη Λέσβο εντοπίστηκαν 43 κρούσματα αφθώδους πυρετού σε 54 εκτροφές από 15/3 έως 17/4. Εξετάστηκαν 11.652 ζώα και 21.412 δείγματα, με ποσοστό θετικών εκτροφών 12,68% και θετικών ζώων 5,47%, ανακοίνωσε το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.
Είσοδος νοσοκομείου Αττικόν
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σουλιώτης: Πρόσβαση ασθενών στο ΕΣΥ και συνεχείς βελτιώσεις πανελλαδικά

Σχεδόν οι μισοί καρκινοπαθείς στην Ελλάδα αναγκάζονται να μετακινηθούν για φροντίδα, με το 82% να απέχει απ' την εργασία και το 74% να βιώνει άγχος. Παρά τα προβλήματα, η εμπιστοσύνη σε ογκολόγους και φροντίδα αγγίζει το 90%.
Διάδρομος νοσοκομείου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση στην Περιφέρεια Κρήτης για το νέο νοσοκομείο Ρεθύμνου

Σύσκεψη στην Περιφέρεια Κρήτης για το νέο νοσοκομείο Ρεθύμνου, με συμμετοχή Αρναουτάκη, Κεφαλογιάννη, Λιονή και Παπακωνσταντή. Τονίστηκε η ανάγκη για επιτάχυνση διαδικασιών και οικονομική στήριξη από την Περιφέρεια.