ΓΔ: 2058.02 -2.07% Τζίρος: 243.33 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Σημαίες ΗΠΑ Κίνας
Οι σημαίες ΗΠΑ και Κίνας με πιόνια σκακιού συμβολίζουν γεωπολιτική αντιπαράθεση.

Ερευνά την αμερικανική Qualcomm η Κίνα για παραβίαση νόμου ανταγωνισμού

Η κινεζική αρχή ανταγωνισμού ερευνά την Qualcomm για πιθανή παραβίαση της νομοθεσίας, λόγω μη γνωστοποίησης όλων των ελεγχόμενων εταιρειών κατά την εξαγορά της Autotalks,.

Η αρμόδια αρχή της Κίνας για τους κανονισμούς της αγοράς (CSAMR) ξεκίνησε επίσημη έρευνα σε βάρος της αμερικανικής πολυεθνικής Qualcomm, με αντικείμενο πιθανή παραβίαση της κινεζικής νομοθεσίας περί ανταγωνισμού.

Η έρευνα επικεντρώνεται στην εξαγορά της Autotalks από τη

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Ουάνγκ Γι κινέζος υπουργός
ΔΙΕΘΝΗ

Κίνα: Ο ΥΠΕΞ προτάσσει διάλογο αντί σύγκρουσης σε συνομιλία με Ιράν

Ο υπουργός Εξωτερικών της Κίνας, Ουάνγκ Γι, τόνισε σε συνομιλία με τον Ιρανό ομόλογό του ότι η διαπραγμάτευση υπερέχει της σύγκρουσης και κάλεσε όλα τα μέρη να ξεκινήσουν άμεσα ειρηνευτικές συνομιλίες.
Δεξαμενόπλοιο στο Ορμούζ
ΔΙΕΘΝΗ

Θεσσαλονίκη: Ενεργειακή κρίση, Ιράν και επιπτώσεις στα ναύλα και Ευρώπη

Η κρίση στο Ιράν προκαλεί αναταράξεις στην παγκόσμια αγορά ενέργειας και ναυτιλίας, με τα ναύλα να αυξάνονται και τις μεγάλες χώρες να διαμορφώνουν νέες ισορροπίες∙ μειώθηκε η προσφορά φυσικού αερίου, ενώ το LNG παραμένει δυσεύρετο.
Σημαίες Κίνας και Γαλλίας
ΔΙΕΘΝΗ

Γαλλία-Κίνα: Κάλεσμα Πεκίνου-Παρισιού για λύση στη Μέση Ανατολή

Ο Κινέζος ΥΠΕΞ Γουάνγκ Γι τόνισε σε επικοινωνία με τον διπλωματικό σύμβουλο του Μακρόν ότι Κίνα και Γαλλία πρέπει να συνεργαστούν για λύση στη Μέση Ανατολή, υπογραμμίζοντας πως ο διάλογος και η διαπραγμάτευση είναι ο μόνος δρόμος.