ΓΔ: 2679.97 0.48% Τζίρος: 239.43 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Σημαία Τουρκίας κυματίζει

Τουρκικό ελικόπτερο: Αναγκαστική προσθαλάσσωση στα ανοικτά της Αττάλειας

Ελικόπτερο SH-70 του τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού έκανε αναγκαστική προσθαλάσσωση στα ανοιχτά της Αττάλειας εξαιτίας τεχνικής βλάβης.

Ελικόπτερο ναυτικής συνεργασίας SH-70 του τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού έκανε αναγκαστική προσθαλάσσωση στα ανοικτά της Αττάλειας λόγω τεχνικού προβλήματος, σύμφωνα με ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Άμυνας.

Το ελικόπτερο συμμετείχε στην τουρκική αεροναυτική άσκηση «Θαλασσόλυκος» και επέβαιναν σε αυτό τέσσερα άτομα προσωπικό, τα οποία είναι καλά στην υγεία τους και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κτίριο Ευρωπαϊκής Επιτροπής
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κομισιόν: Η Τουρκία να σέβεται τα δικαιώματα των κρατών-μελών και να μην απειλεί

Η επίτροπος Διεύρυνσης της ΕΕ, Μάρτα Κος, τόνισε πως η Τουρκία πρέπει να αποφεύγει απειλές και να σέβεται την κυριαρχία των κρατών-μελών της ΕΕ, αναφερόμενη σε ερώτηση του ευρωβουλευτή της ΝΔ Γιώργου Αυτιά.
Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν
ΔΙΕΘΝΗ

Έρευνα κατά Βρετανού οικονομολόγου στην Τουρκία για προσβολή Ερντογάν

Η τουρκική δικαιοσύνη ξεκίνησε έρευνα κατά του Βρετανού οικονομολόγου Τίμοθι Ας για προσβολή του προέδρου Ερντογάν, μετά από δηλώσεις του σε εκδήλωση στην Τουρκία όπου τον χαρακτήρισε «κοινωνιοπαθή».
Σημαίες ΕΕ και Τουρκίας
ΔΙΕΘΝΗ

Τουρκία: Τι απαντά το Υπ. Δικαιοσύνης στην απόφαση του ΕΔΔΑ για Καβάλα

Η Τουρκία κατηγορεί το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου για μεροληψία στην απόφαση Καβάλα, με το Υπ. Δικαιοσύνης να κάνει λόγο για υπέρβαση αρμοδιοτήτων και να εξετάζει τη σχέση της με τη Σύμβαση Δικαιωμάτων.
Μανώλης Κεφαλογιάννης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ερώτηση Κεφαλογιάννη στην Κομισιόν για την απελευθέρωση Καβαλά

Ο Μ. Κεφαλογιάννης ζητά από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να λάβει μέτρα ώστε η Τουρκία να συμμορφωθεί με την απόφαση του ΕΔΔΑ για άμεση απελευθέρωση του Οσμάν Καβαλά και να του καταβάλει αποζημίωση άνω των 110.000 ευρώ.