ΓΔ: 2118.27 -0.55% Τζίρος: 263.04 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Σημαία Τουρκίας κυματίζει
Η εθνική σημαία της Τουρκίας κυματίζει, σύμβολο εθνικής ταυτότητας και πολιτικής σημασίας.

Τουρκικό ελικόπτερο: Αναγκαστική προσθαλάσσωση στα ανοικτά της Αττάλειας

Ελικόπτερο SH-70 του τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού έκανε αναγκαστική προσθαλάσσωση στα ανοιχτά της Αττάλειας εξαιτίας τεχνικής βλάβης.

Ελικόπτερο ναυτικής συνεργασίας SH-70 του τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού έκανε αναγκαστική προσθαλάσσωση στα ανοικτά της Αττάλειας λόγω τεχνικού προβλήματος, σύμφωνα με ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Άμυνας.

Το ελικόπτερο συμμετείχε στην τουρκική αεροναυτική άσκηση «Θαλασσόλυκος» και επέβαιναν σε αυτό τέσσερα άτομα προσωπικό, τα οποία είναι καλά στην υγεία τους και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σφύρα δικαστηρίου
ΔΙΕΘΝΗ

Σελέκ: Καταγγελία για «παρωδία» μετά την έβδομη αναβολή της δίκης στην Τουρκία

Για έβδομη φορά αναβλήθηκε η δίκη της γαλλοτουρκάλας κοινωνιολόγου Πινάρ Σελέκ στην Τουρκία, η οποία κατήγγειλε «παρωδία δικαιοσύνης». Η δίκη θα συνεχιστεί στις 18 Σεπτεμβρίου μετά από σύντομη συνεδρίαση.
Δεξαμενόπλοιο στο Ορμούζ
ΔΙΕΘΝΗ

Γαλλία: Ο ναύαρχος Βοζούρ ζητά εμπλοκή Κίνας για το Χορμούζ

Ο αρχηγός του γαλλικού Πολεμικού Ναυτικού τόνισε πως η Κίνα πρέπει να αναλάβει πιο ενεργό ρόλο για την αποκατάσταση της ναυσιπλοΐας στο Στενό του Χορμούζ, καθώς τα υπάρχοντα μέτρα θεωρούνται ανεπαρκή.
Βάρκα με μετανάστες στο Αιγαίο
ΔΙΕΘΝΗ

Τουρκία: 18 μετανάστες πνίγηκαν στο Αιγαίο κοντά στο Μπόντρουμ

Δεκαοκτώ μετανάστες πνίγηκαν στ' ανοιχτά του Μπόντρουμ στο Αιγαίο όταν φουσκωτή βάρκα βυθίστηκε. Η τουρκική ακτοφυλακή διέσωσε 21 άτομα και ανέσυρε τα πτώματα των υπόλοιπων. Το σκάφος δεν σταμάτησε και βούλιαξε.