ΓΔ: 2013.59 -0.50% Τζίρος: 201.95 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04
Φώτο: Eurobank

Έξοδος στις αγορές για τη Eurobank, με νέο ομόλογο 7ετούς διάρκειας

Η αρχική εκτίμηση τοποθετεί το κουπόνι στο 5,25%. Πρόκειται για senior preffered ομόλογο, με δικαίωμα ανάκλησης στα έξι έτη. Εκτιμήσεις για ισχυρή ζήτηση.

Άνοιξε το βιβλίο προσφορών για το νέο 7ετές ομόλογο της Eurobank, με την αρχική εκτίμηση για το κουπόνι να διαμορφώνεται στο επίπεδο του 5,25%. Στόχος είναι η άντληση ποσού μεταξύ 500 έως 700 εκατ. ευρώ.

Το ομόλογο είναι senior preferred 7NC6, δηλαδή 7ετούς διάρκειας με non call στα πρώτα έξι έτη. Το βιβλίο προσφορών αναμένεται να κλείσει εντός της σημερινής ημέρας, με τα κεφάλαια που θα αντλήσει η τράπεζα να προορίζονται για την ενίσχυση των MREL.

Ανάδοχοι της έκδοσης είναι οι Citi, Deutsche Bank, HSBC, Indesa Sanpaolo, Santander και Societe Generale, ενώ το ομόλογο αναμένεται να λάβει αξιολόγηση Ba1 και BB.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λογότυπο Eurobank
ΑΓΟΡΕΣ

Eurobank: Βγαίνει στις αγορές με ομόλογο AT1 με στόχο 600 εκατ. ευρώ

Στις αγορές με στόχο να αντλήσει 600 εκατ. ευρώ βγαίνει η Eurobank. Η αρχική εκτίμηση για το επιτόκιο είναι στο 6,625% και ο τίτλος είναι perpetual με δυνατότητα ανάκλησης το 2033 και χωρίς δυνατότητα αύξησης του ποσού.
ΑΓΟΡΕΣ

Eurobank: Μεγάλη ζήτηση από το εξωτερικό για το ομόλογο ΑΤ1 ύψους 500 εκατ.

Η έκδοση προσέλκυσε διεθνείς επενδυτές υψηλής ποιότητας και υπερκαλύφθηκε σχεδόν 8 φορές, έχοντας συγκεντρώσει εντολές από 227 διαφορετικούς επενδυτές. Στο 89% το ποσοστό των ξένων επενδυτών.