ΓΔ: 2694.96 -1.16% Τζίρος: 326.06 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04
Σύγχρονα αυτοκίνητα σειράς
Φώτο: Shutterstock

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ΠΑΘΕ Κατερίνης λόγω συντήρησης στη σήραγγα Τ4

Αύριο, Τετάρτη 3/6, θα κλείσει τμήμα της ΠΑΘΕ στην Κατερίνη, στη Σήραγγα Τ4, λόγω συντήρησης, από τις 08:00 έως τις 20:00 και στα δύο ρεύματα. Η κυκλοφορία θα γίνεται από την Περιφερειακή Οδό Κατερίνης.

Κλειστό θα παραμείνει αύριο, Τετάρτη (3/6), τμήμα της ΠΑΘΕ στο ύψος της Κατερίνης, λόγω εργασιών συντήρησης στη Σήραγγα Τ4, σύμφωνα με ανακοίνωση της αρμόδιας αρχής.

Η διακοπή της κυκλοφορίας θα ισχύσει από τις 08:00 έως τις 20:00 και θα αφορά και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από τον Νότιο έως τον Βόρειο Ανισόπεδο Κόμβο Κατερίνης (434ο-438ο χλμ.).

Κατά το διάστημα αυτό, η κίνηση των οχημάτων με κατεύθυνση προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα διεξάγεται μέσω της Περιφερειακής Οδού Κατερίνης.

Ωστόσο, η είσοδος του Ανατολικού Κόμβου Κατερίνης για τα οχήματα που κατευθύνονται προς Θεσσαλονίκη θα παραμείνει ανοιχτή, ώστε να διευκολυνθεί η κυκλοφορία.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χρήστος Δήμας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκέψεις για 24ωρο Μετρό Θεσσαλονίκης τα Σαββατοκύριακα - 60% το Flyover

Ο Υπουργός Χρίστος Δήμας τόνισε την πιλοτική 24ωρη λειτουργία του Μετρό Θεσσαλονίκης τα Σαββατοκύριακα, μίλησε για έργα όπως το Flyover, τις επεκτάσεις και τα μέτρα ενίσχυσης οδικής ασφάλειας, ενόψει της 90ής ΔΕΘ.
Μεταχειρισμένα αυτοκίνητα σειρά
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αναβάθμιση της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Έδεσσας στην είσοδο Γιαννιτσών

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας αναβαθμίζει την οδική ασφάλεια της ε.ο. Θεσσαλονίκης–Έδεσσας στην είσοδο των Γιαννιτσών, με έργα απορροής υδάτων, νέα ασφαλτόστρωση και σύγχρονα στηθαία, διασφαλίζοντας χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ.
Μπουλντόζα κατασκευαστικό έργο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεσσαλονίκη: Νέα γέφυρα στον Λουδία με ΕΣΠΑ Κεντρικής Μακεδονίας

Εγκρίθηκε η κατασκευή νέας γέφυρας στο Λουδία με 5,8 εκατ. ευρώ από το ΕΣΠΑ Κεντρικής Μακεδονίας. Το έργο, που θα ολοκληρωθεί το 2029, θα βελτιώσει την οδική ασφάλεια και θα περιλαμβάνει οδική αναβάθμιση και υποδομές αποχέτευσης.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν δύο οδηγοί για υπερβολική ταχύτητα

Δύο οδηγοί συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη να κινούνται με υπερβολική ταχύτητα σε κεντρικούς δρόμους, μετρώντας έως 191 και 164 χλμ/ώρα. Οι έλεγχοι της Τροχαίας για πρόληψη ατυχημάτων θα συνεχιστούν εντατικά σύμφωνα με την Αστυνομία.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: 251 παραβάσεις στα σχολικά λεωφορεία σε 326 ελέγχους Τροχαίας

Στην πρώτη μέρα της σχολικής χρονιάς στη Θεσσαλονίκη, η Τροχαία έλεγξε 326 σχολικά λεωφορεία και εντόπισε 251 παραβάσεις, κυρίως για ταχογράφους, ενώ αφαιρέθηκε άδεια οδήγησης και ακινητοποιήθηκε ένα όχημα.