ΓΔ: 2345.71 0.02% Τζίρος: 324.43 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Λογότυπο Associated Press
To λογότυπο Associated Press μπροστά από ιστότοπο ειδήσεων.

Ενημέρωση για τους συνδρομητές του ΑΠΕ-ΜΠΕ

Την Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου, από 00:01 έως 01:00, θα γίνουν οι τελευταίες προγραμματισμένες εργασίες στον πάροχο τηλεπικοινωνιών του ΑΠΕ-ΜΠΕ, που ενδέχεται να προκαλέσουν σύντομες διακοπές στη σύνδεση με το διαδίκτυο.

Το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ) ενημερώνει τους συνδρομητές του ότι τα ξημερώματα της Πέμπτης, 12 Φεβρουαρίου, από τις 00:01 έως και τη 01:00, θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο και τελευταίο μέρος των προγραμματισμένων εργασιών του παρόχου τηλεπικοινωνιών του Πρακτορείου.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών ενδέχεται να σημειωθούν ολιγόλεπτες διακοπές στη διασυνδεσιμότητα του ΑΠΕ-ΜΠΕ με το διαδίκτυο, γεγονός που μπορεί να επηρεάσει προσωρινά την πρόσβαση στις υπηρεσίες του.

Το Πρακτορείο ευχαριστεί τους συνδρομητές του για την κατανόηση και τη συνεργασία τους.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σημαία Ηνωμένων Εθνών
ΔΙΕΘΝΗ

ΟΗΕ: Καταδικάζει την ποινή Λάι, ζητά άμεση απελευθέρωση του

Ο ΟΗΕ ζητά την ακύρωση της 20ετούς καταδίκης του φιλοδημοκρατικού Τζίμι Λάι στο Χονγκ Κονγκ και την άμεση απελευθέρωσή του, θεωρώντας ότι παραβιάζονται τα ανθρώπινα δικαιώματα και οι διεθνείς υποχρεώσεις.
Ορίζοντας Χονγκ Κονγκ
ΔΙΕΘΝΗ

Ανησυχίες Βρετανίας, ΕΕ και Ιαπωνίας για καταδίκη Τζίμι Λάι στο Χονγκ Κονγκ

Η Βρετανίδα ΥΠΕΞ Ιβέτ Κούπερ ζήτησε την άμεση απελευθέρωση του Τζίμι Λάι, Βρετανού πολίτη και επικριτή της Κίνας, που καταδικάστηκε σε 20 χρόνια φυλάκιση στο Χονγκ Κονγκ. Δήλωσε στήριξη στον λαό του Χονγκ Κονγκ και υποσχέθηκε δράσεις.
Σύγχρονη εργασία γραφείου
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Εμπορικός Σύλλογος: Να μη γίνει η ψηφιοποίηση νέο μόνιμο κόστος για τις ΜμΕ

Με αφορμή την υποχρεωτική ηλεκτρονική τιμολόγηση B2B, ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς ζητά καθαρή ενημέρωση ότι ο ιδιωτικός πάροχος δεν είναι μονόδρομος, διαφάνεια στις χρεώσεις και ισοδύναμες δημόσιες λύσεις ώστε να μην επιβαρυνθούν οι μικρές επιχειρήσεις.
Κουτί «Made in China»
ΔΙΕΘΝΗ

Πεκίνο: Στήριξη σε ξένους εξαγωγείς για ποιοτικά προϊόντα στην Κίνα

Το υπουργείο Εμπορίου της Κίνας ξεκίνησε δράσεις για το 2026, προσκαλώντας ξένους εξαγωγείς να εισάγουν προϊόντα, με πάνω από 100 εκδηλώσεις και διεθνείς συνεργασίες, ενισχύοντας το εμπόριο και την πρόσβαση σε ποιοτικά αγαθά.