ΓΔ: 2352.75 -0.92% Τζίρος: 221.10 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Τροχαία και φορτηγό
Αστυνομικός της τροχαίας ελέγχει φορτηγό σε αυτοκινητόδρομο, πιθανότατα στην Αθήνα ή Θεσσαλονίκη.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία Οδό στην Κοζάνη

Άρθηκε η απαγόρευση κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων στην Ε.Ο. Κοζάνης-Ιωαννίνων, από Α/Κ Καλαμιάς έως Α/Κ Μικροκάστρου. Συνεχίζεται η απαγόρευση στην Εγνατία Οδό, στο ίδιο τμήμα. Ισχύουν συγκεκριμένες εκτροπές για τα οχήματα.

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας ανακοίνωσε την άρση της απαγόρευσης κυκλοφορίας για φορτηγά αυτοκίνητα μεικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων και λοιπά βαρέα οχήματα στην Εθνική Οδό Κοζάνης-Ιωαννίνων, στο τμήμα από τον ανισόπεδο κόμβο Καλαμιάς έως τον ανισόπεδο κόμβο Μικροκάστρου.

Ωστόσο, παραμένει σε ισχύ η προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των οδικών οχημάτων στην Εγνατία Οδό, από τον Α/Κ Καλαμιάς έως τον Α/Κ Δυτικής Σιάτιστας.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η κυκλοφορία των οχημάτων διαμορφώνεται ως εξής:

Τα οχήματα που κινούνται από Θεσσαλονίκη προς Ιωάννινα θα εκτρέπονται στην Εθνική Οδό Κοζάνης-Ιωαννίνων από τον Α/Κ Καλαμιάς. Στη συνέχεια, από τον Α/Κ Μικροκάστρου θα εισέρχονται στον κάθετο άξονα Α-29 και θα εκτρέπονται εκ νέου στην Εγνατία Οδό από τον Α/Κ Δυτικής Σιάτιστας προς Ιωάννινα.

Αντίστοιχα, τα οχήματα που κινούνται από Ιωάννινα προς Θεσσαλονίκη θα εκτρέπονται από τον Α/Κ Δυτικής Σιάτιστας στον κάθετο άξονα Α-29. Στη συνέχεια, από τον Α/Κ Μικροκάστρου θα εισέρχονται στην Εθνική Οδό Κοζάνης-Ιωαννίνων και θα εκτρέπονται εκ νέου στην Εγνατία Οδό από τον Α/Κ Καλαμιάς.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βουλή ψήφιση νομοσχεδίου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαμουλάκης: Πάνω από 100 ευρώ τα διόδια Αθήνα - Θεσσαλονίκη

Ο Τομεάρχης Οικονομικών & Ανάπτυξης της Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και Βουλευτής Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης καταγγέλλει εξωφρενικές αυξήσεις στα διόδια της Εγνατίας Οδού, τονίζοντας ότι περίπου το 50% του κόστους αφορά φόρους και καρτέλ, με αποτέλεσμα το ταξίδι Αθήνα – Θεσσαλονίκη να γίνεται ακόμη πιο ακριβό.
κίνηση αυτοκινήτων δρόμος
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βέροια: Τέλος στις προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία Οδό

Η Αστυνομία ήρε τις προσωρινές ρυθμίσεις στην Εγνατία Οδό (κόμβος Νησελίου, ρεύμα προς Ηγουμενίτσα), με την κυκλοφορία να διεξάγεται πλέον μόνο από την αριστερή λωρίδα. Η είσοδος στον κόμβο προς Ηγουμενίτσα παραμένει κλειστή.
Θεσσαλονίκη πολυκατοικίες άποψη
ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Θεσσαλονίκη: Νέες ρυθμίσεις κυκλοφορίας στην περιφερειακή από Τρίτη βράδυ

Την Τρίτη 2 Ιουνίου, από τις 23:00 έως τις 05:00, κλείνει το ρεύμα προς ανατολικά στην εσωτερική περιφερειακή Θεσσαλονίκης, λόγω έργων Flyover, μεταξύ Κ5 και Κ6. Η κυκλοφορία θα διεξάγεται μέσω Ευκαρπίας και κέντρου πόλης.
Στέφανος Τζακίος ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νίκος Ταχιάος: Επίσκεψη στα έργα αναβάθμισης της Εγνατίας Οδού

Τα πρώτα έργα αναβάθμισης της Εγνατίας Οδού επισκέφθηκε ο υφυπουργός Υποδομών Νίκος Ταχιάος, σε τμήματα μεταξύ Κλειδίου και Σίνδου και στο εργοτάξιο Αγίου Αθανασίου, όπου ενημερώθηκε για την πρόοδο των εργασιών.
Τροχαία και φορτηγό
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Οκτάωρο μπλόκο στην Εθνική προς Έδεσσα έως τις 16:00

Κλειστό για οκτώ ώρες, έως τις 16:00, θα παραμείνει τμήμα της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Εδέσσης λόγω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων. Η διακοπή αφορά το τμήμα από Κόμβο Γέφυρας έως οδό Καπετάν Άγρα στη Χαλκηδόνα.