ΓΔ: 2593.57 -0.90% Τζίρος: 244.80 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
κίνηση αυτοκινήτων δρόμος

Βέροια: Τέλος στις προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία Οδό

Η Αστυνομία ήρε τις προσωρινές ρυθμίσεις στην Εγνατία Οδό (κόμβος Νησελίου, ρεύμα προς Ηγουμενίτσα), με την κυκλοφορία να διεξάγεται πλέον μόνο από την αριστερή λωρίδα. Η είσοδος στον κόμβο προς Ηγουμενίτσα παραμένει κλειστή.

Στην άρση των προσωρινών ρυθμίσεων που είχαν τεθεί σε ισχύ λόγω των αγροτικών κινητοποιήσεων στο ύψος του ανισόπεδου κόμβου Νησελίου, στην Εγνατία Οδό στην Ημαθία και στο ρεύμα προς Ηγουμενίτσα, προχώρησε η αστυνομία, σύμφωνα με νεότερη απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας.

Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο συγκεκριμένο τμήμα, από το 275,8 έως το 275,2 χιλιόμετρο, διεξάγεται πλέον από την αριστερή λωρίδα. Παράλληλα, εξακολουθεί να ισχύει η απαγόρευση εισόδου στον κλάδο κυκλοφορίας του ανισόπεδου κόμβου Νησελίου με κατεύθυνση προς Ηγουμενίτσα για όλα τα οχήματα.

Τα οχήματα κατευθύνονται μέσω της παλαιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Αθηνών, συνεχίζουν από την παλιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Βέροιας και την επαρχιακή οδό Κυψέλης – Βέροιας, μέχρι να επανεισέλθουν στην Εγνατία Οδό μέσω του ανισόπεδου κόμβου Βέροιας.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πυροσβεστικό όχημα επιχειρεί
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά σε νταλίκα προκάλεσε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία Οδό Ξάνθης

Φωτιά ξέσπασε σε νταλίκα τα ξημερώματα στην Εγνατία Οδό Ξάνθης–Κομοτηνής, όταν το όχημα προσέκρουσε σε στηθαίο και ανετράπη πριν τα διόδια Ιάσμου. Άμεσα επενέβη η Πυροσβεστική με δύο οχήματα, προκαλώντας κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.
Τροχαία και φορτηγό
ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία Οδό στην Κοζάνη

Άρθηκε η απαγόρευση κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων στην Ε.Ο. Κοζάνης-Ιωαννίνων, από Α/Κ Καλαμιάς έως Α/Κ Μικροκάστρου. Συνεχίζεται η απαγόρευση στην Εγνατία Οδό, στο ίδιο τμήμα. Ισχύουν συγκεκριμένες εκτροπές για τα οχήματα.
Βουλή ψήφιση νομοσχεδίου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαμουλάκης: Πάνω από 100 ευρώ τα διόδια Αθήνα - Θεσσαλονίκη

Ο Τομεάρχης Οικονομικών & Ανάπτυξης της Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και Βουλευτής Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης καταγγέλλει εξωφρενικές αυξήσεις στα διόδια της Εγνατίας Οδού, τονίζοντας ότι περίπου το 50% του κόστους αφορά φόρους και καρτέλ, με αποτέλεσμα το ταξίδι Αθήνα – Θεσσαλονίκη να γίνεται ακόμη πιο ακριβό.
Οδικός άξονας Κρήτης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αυτοψία της ηγεσίας Υποδομών στα εργοτάξια του νέου ΒΟΑΚ στα Χανιά

Ο Υπουργός Υποδομών, Χρίστος Δήμας, επιθεώρησε τα εργοτάξια του ΒΟΑΚ στην Κρήτη, διαπιστώνοντας πρόοδο σε όλα τα τμήματα του νέου δρόμου και στις παρεμβάσεις για οδική ασφάλεια, με στόχο ασφαλέστερες μετακινήσεις έως την ολοκλήρωση του έργου.
Κίνηση σε εθνική οδό
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία στην Αθηνών-Λαμίας

Η κυκλοφορία στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας αποκαταστάθηκε πλήρως μετά από θανατηφόρο τροχαίο το πρωί στο 123ο χλμ, που είχε προκαλέσει διακοπή και στα δύο ρεύματα. Το ρεύμα προς Αθήνα άνοιξε ξανά μετά τις 5 το απόγευμα.