ΓΔ: 2662.45 1.77% Τζίρος: 437.59 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
kairos, vroxi
Φωτο: Pixabay

Σοβαρά προβλήματα στην Αττική: Κλειστοί δρόμοι και δυσκολίες στην κυκλοφορία

Οι ισχυρές βροχές προκαλούν σοβαρά προβλήματα στην Αττική, με κλειστούς δρόμους, καθυστερήσεις στην Αθηνών–Κορίνθου και Αθηνών–Λαμίας και εκτροπές κυκλοφορίας σε πολλές περιοχές σύμφωνα με την ΕΛΑΣ.

Σημαντικά προβλήματα παρατηρούνται στο οδικό δίκτυο της Αττικής, εξαιτίας της συσσώρευσης υδάτων από τις ισχυρές βροχοπτώσεις. Η κυκλοφορία των οχημάτων στην Αθηνών-Κορίνθου διεξάγεται με δυσκολία, καθώς για αρκετή ώρα είχε διακοπεί στο ύψος των διοδίων της Ελευσίνας. Λίγο μετά τις 8:30 το πρωί, άνοιξε μόνο η αριστερή λωρίδα.

Επιπλέον, συνεχίζεται η διακοπή της κυκλοφορίας στην Αθηνών-Λαμίας, ειδικά στο ύψος της εξόδου της Μεταμόρφωσης, επηρεάζοντας σημαντικά τη ροή της κίνησης.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την ΕΛΑΣ, οι ακόλουθοι δρόμοι παραμένουν κλειστοί:

1) Επαρχιακή οδός Αλεποχωρίου - Σχίνου, από το ρέμα Ντουράκου έως τη Μαυρολίμνη.

2) Οδός Αγίας Αικατερίνης και στα δύο ρεύματα στην περιοχή της Μάνδρας.

3) Οδός Ήμερου Πεύκου, από τη Λ. Μαραθώνος και στα δύο ρεύματα στα Σπάτα.

4) Λεωφόρος Δημοκρατίας, από την οδό Ακτής Ιωνίας έως την οδό Γρ. Λαμπράκη, προς Πέραμα, στο Κερατσίνι.

5) Λεωφόρος Γρ. Λαμπράκη, από τη Λ. Σχιστού έως την οδό Μπαλή, στο Κερατσίνι.

6) Περιφερειακή Αιγάλεω, από τη Λ. Αθηνών έως την Αττική Οδό.

7) Οδός 28ης Οκτωβρίου, από την οδό Θωμά Γεωργιάδου έως την οδό Μεγ. Αλεξάνδρου, στη Νέα Πέραμο.

8) Οδός Δερβενοχωρίων, από τη λεωφόρο Γεννηματά προς Δερβενοχώρια.

9) Έξοδος Μαγούλας της Αττικής Οδού.

10) Εθνική οδός Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος της εξόδου της Μεταμόρφωσης, στο ρεύμα προς Μεταμόρφωση.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βροχή σε ομπρέλα
ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Eπικαιροποίηση του Έκτακτου Δελτίου Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων από την ΕΜΥ, επισημαίνοντας ότι παραμένει σε ισχύ η κόκκινη προειδοποίηση για ισχυρές βροχές και καταιγίδες, κυρίως στα βορειοανατολικά της χώρας, έως σήμερα το απόγευμα.
Ομπρέλα στη βροχή
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κλειστά την Τρίτη τα σχολεία σε Κεντρική και Νότια Κέρκυρα λόγω καιρού

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο, Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2026, όλα τα σχολεία Κεντρικής και Νότιας Κέρκυρας λόγω επικίνδυνων καιρικών φαινομένων. Η απόφαση σχετίζεται με τον κόκκινο συναγερμό από Πολιτική Προστασία.
Πλημμυρισμένος δρόμος νερού
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηράκλειο: Ισχυρά καιρικά φαινόμενα στην Κρήτη έως το απόγευμα της Δευτέρας

Σε επιφυλακή βρίσκονται όλες οι Υπηρεσίες Πολιτικής Προστασίας Κρήτης λόγω επιδείνωσης καιρού, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες (πορτοκαλί προειδοποίηση). Οι πολίτες καλούνται να τηρούν τις οδηγίες των Αρχών για την ασφάλειά τους.
Πλημμυρισμένος δρόμος νερού
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

AGNETA: Έρχεται με ισχυρές βροχές και καταιγίδες σύμφωνα με έκτακτο δελτίο

Η ΕΜΥ αναβάθμισε το δελτίο καιρού σε Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων. Το χαμηλό AGNETA φέρνει ισχυρές βροχές, καταιγίδες, χαλάζι και κεραυνούς, κυρίως στα δυτικά, βόρεια και ανατολικά νησιωτικά έως και την Τρίτη.