ΓΔ: 2662.45 1.77% Τζίρος: 437.59 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Φωτο: Nick Paleologos / SOOC

Στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης ο Μ. Χρυσοχοΐδης

Είστε όλοι αξιέπαινοι, είστε οι μικροί ήρωες της εποχής, γράφετε ιστορία, είπε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη προς το προσωπικό και τους αστυνομικούς που εκτελούσαν υπηρεσία.

Το Κέντρο Επιχειρήσεων της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής επισκέφθηκαν, κατά την αλλαγή του χρόνου, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης, οι οποίοι αντάλλαξαν ευχές με το προσωπικό και απηύθυναν μέσω ασυρμάτου εορταστικά μηνύματα προς τους αστυνομικούς που εκτελούσαν υπηρεσία.

«Χρόνια πολλά, καλή χρονιά σε όλους σας, σε εσάς, στις οικογένειές σας, τα παιδιά σας, να είστε όλοι ευτυχισμένοι, γεροί και δυνατοί», τόνισε στο μήνυμά του ο κ. Χρυσοχοΐδης, και σημείωσε, μεταξύ άλλων: «Το 2020 μας βρήκε για πολλούς μήνες στους δρόμους, στον Έβρο και μετά με την πανδημία βρεθήκαμε στους δρόμους και εξακολουθούμε και σήμερα και βοηθάμε τους πολίτες, προσπαθούμε να σταματήσουμε την πανδημία. Να συνεχίσουμε λοιπόν αυτή την προσπάθεια, είστε όλοι αξιέπαινοι, είστε οι μικροί ήρωες της εποχής, γράφετε ιστορία και τους επόμενους μήνες θα είμαστε παρόντες για να απαλλαγούμε από ένα μεγάλο κακό που βρήκε την Ελλάδα και την ανθρωπότητα. Εμείς, η ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της Αστυνομίας θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν να βελτιώσουμε την ζωή σας, τις συνθήκες της δουλειάς σας και να αισθάνεστε όλοι ευτυχισμένοι».

Ο αρχηγός της ΕΛΑΣ, από την πλευρά του, υπογράμμισε: «Όλο το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας αποδεικνύει καθημερινά ότι βγαίνει νικητής στη μάχη για την πάταξη της εγκληματικότητας και της παραβατικότητας. Ο επαγγελματισμός, η υπευθυνότητα, η συνέπεια και το υψηλό αίσθημα ευθύνης που διακατέχουν τον κάθε συνάδελφο εντείνουν το αίσθημα εμπιστοσύνης του πολίτη προς την Ελληνική Αστυνομία και την αποστολή της. Σήμερα, πρώτη μέρα του 2021, σας βρίσκει στην πρώτη γραμμή έξω στον δρόμο, διπλά στον πολίτη, μακριά από τις οικογένειές σας και μακριά από την θαλπωρή του σπιτιού σας. Σας ευχαριστούμε που είστε διπλά στον πολίτη κάθε στιγμή».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης κοντινό
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρυσοχοΐδης: Υπόδειγμα η ΔΑΟΕ – Έρευνα για εμπλοκή κρατικών λειτουργών σε εγκλήματα

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, μίλησε για την πάταξη του οργανωμένου εγκλήματος, τη διαφθορά στην αστυνομία και ζήτησε μέτρα για τη διαχείριση των συγκεντρώσεων υπέρ Κασιδιάρη και των αντισυγκεντρώσεων.
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρυσοχοΐδης: ΕΔΕ για τον αστυνομικό ΜΑΤ - «Τίποτα δεν μένει ατιμώρητο»

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης διαβεβαίωσε ότι όλα τα περιστατικά διερευνώνται και τιμωρούνται αν διαπιστωθεί ευθύνη, αναφορικά με το βίντεο αστυνομικού στην Ομόνοια. Ξεκίνησε ΕΔΕ, ενώ οι διαδηλώσεις διεξήχθησαν ειρηνικά, τόνισε ο υπουργός.
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρυσοχοΐδης: Δεν πρόκειται για τρομοκρατία, σύντομα απαντήσεις για την έκρηξη στον Κολωνό

Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για την πρόσφατη έκρηξη στον Κολωνό, που τραυμάτισε αστυνομικούς και πολίτες, εστιάζουν στο ποινικό έγκλημα αντί για τρομοκρατία, σύμφωνα με τον Μ. Χρυσοχοΐδη, που διαβεβαιώνει πως σύντομα θα υπάρξουν συλλήψεις.
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρυσοχοΐδης: Προστασία πολιτών από παράνομες υπεκμισθώσεις ζητά

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μίλησε για τις παράνομες υπεκμισθώσεις που μετατρέπουν διαμερίσματα σε «υπνωτήρια» στο κέντρο της Αθήνας, τονίζοντας τη σημασία της ασφάλειας στις πολυκατοικίες και την ανάγκη λήψης άμεσων μέτρων.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέο Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων στα διόδια Πολυμύλου στην Εγνατία

Στην τελική φάση βρίσκεται η ίδρυση του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Εγνατίας Οδού, που θα εποπτεύεται από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ημαθίας, με έδρα τα διόδια Πολυμύλου και αρμοδιότητα το τμήμα μέχρι τα δυτικά Γρεβενά.
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρυσοχοΐδης: Η ΕΛΑΣ περνά στις ηλεκτρονικές κλήσεις με 390 smartphones

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, παρουσίασε το νέο σύστημα ηλεκτρονικών κλήσεων της ΕΛΑΣ, με 390 smartphones που επιταχύνουν τους τροχονομικούς ελέγχους μέσω του gov.gr και ενισχύουν τη διαφάνεια.